Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tökéletes portrék az utca emberéről

2020. május 13. - Antalfy Krisztina

Egyszerűen nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és pár hete én is regisztráltam magam a TikTok-ra. Bár egyelőre még képtelen vagyok felzárkózni a trendi és nagyon felkapott videósok táborába, mégis imádom ezt a kínai videómegosztó applikációt. Rajongok a kreatív alkotókért és a portré fotósok gyönyörű munkáiért. Így bukkantam rá Alex Stemplewski-re, aki igazán különleges képeket készít az utca emberéről.

photographer-is-winning-the-internet-doing-photo-shoot-with-strangers-5eb3f21f2f22c-png-70076f4.jpg

Tovább

Nyiss ablakot a zenének!

A Hyundai és a MÁV Szimfonikus Zenekar közös projektjének keretében hetek óta járják a Hyundai zenélő autói az országot, és igyekeznek a zene segítségével kellemes pillanatokat vinni  az otthon maradottaknak, és az egészségügyi intézményekben lévő betegeknek, időseknek, valamint az ott dolgozóknak. A zenélő autókat mindenhol nagy örömmel fogadják, és a MÁV Szimfonikusok munka nélkül maradt kiváló zenészei pedig töretlen lelkesedéssel járják naphosszat az utakat, hogy minél több helyre tudják eljuttatni az élményt.
matt1_25.jpg

Tovább

10 tuti FARMERING összeállítás tavaszra

Egy megunhatatlan alapdarab

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nálam mindig vannak olyan ruhák, illetve kiegészítők, melyekről az évek során sajnos gyakran megfeledkezek. Hosszú hónapokig szinte elő sem veszem őket, így szép lassan elkallódnak, a szekrény mélyére kerülnek, míg egy rohanós reggelen a kezembe nem kerülnek. Ilyen volt számomra kedvenc farmeringem is a minap, mely soha nem megy ki a divatból, és ha elég ügyesen kombináljuk, bármikor felvehetjük!

feher_bluzt_21.jpg

 

Tovább
süti beállítások módosítása