Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MINI segítség inspiráló gondolatokkal a nehéz időszakban

2020. május 20. - Antalfy Krisztina

Eddig több mint negyedmillió nézőhöz jutottak el azok az inspiráló gondolatok, melyeket a MINI márka barátai osztottak meg otthonaikban felvett videóüzeneteikben. A mindannyiunk tavaszát végigkísérő nehézségek és kihívások kezelésében támogatást nyújtó, a MINI hazai Facebook és Instagram oldalán publikált Inspirációk holnapra videósorozat a napokban újabb epizódokkal bővült: a kezdeményezéshez Juhász Anna irodalmár és Nagy Ervin színész is csatlakozott.

p90255134_highres_ervin-nagy-actor-wit.jpg

Tovább

Viszlát Budapest, irány Párizs!

Újraindulnak az Air France budapesti járatai

Június első hetétől újraindítja Budapest és Párizs közt közlekedő járatait az Air France légitársaság. A biztonságos és kényelmes repülésről olyan intézkedések gondoskodnak majd, mint a kötelező maszkviselés, a felszállás előtti lázmérés, az ingyenes időpontváltoztatás, a gépeken alkalmazott fokozott tisztítás és fertőtlenítés, valamint a fedélzeti szolgáltatások átalakítása.
what-to-wear-in-paris.jpg

Tovább

Manga művészeket is megihletett három LEXUS modell

Lexusok menekülnek egy tűzokádó sárkány elől, megpihennek egy nyugalmas tengeröbölnél, vagy szélsebesen maguk mögött hagynak egy várost, amit hatalmas robbanás dönt romba… és mindez egy olyan műalkotás-sorozatban ölt testet, ami a japán manga képregények kortárs stílusát és kulturális örökségét hordozza. A brit Lexus által szponzorált művek hatásosan ragadják meg a Lexusokban felfedezhető, erőteljes japán tradíciókat és karaktert, a képregények stílusában ábrázolva a márka legnépszerűbb modelljeit.

lexus_ux_manga.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása