Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jön Jodi Picoult új regénye!

2020. május 04. - Antalfy Krisztina

Második látásra 

Jodi Picoult váratlan fordulatokkal teli regénye az emberi sorsról, a szenvedélyről, a bűnről és a megváltásról. Vermont államban egy kisváros élete teljesen felbolydul, amikor az egyik lakó eladja a telkét, hogy egy modern üzletközpontot építhessenek rá. A helyi abenaki indiántörzs tiltakozik, hiszen hitük szerint a föld a törzs ősi temetkezési helye. Amikor sokasodnak a természetfeletti jelenségek a környéken, a befektető, hogy lenyugtassa a kedélyeket, egy szellemvadászt bíz meg, hogy kiderüljön: kísértetek márpedig nincsenek.

photo-1472068996216-8c972a0af9bd.jpg

Tovább

Különleges művészeti projekt főszereplőjévé vált a Toyota PROACE CITY VERSO

A Marie Claire magazin a idén is meghirdette immáron hagyományosnak tekinthető tematikus fotópályázatát, amelynek témája ezúttal a “Tágítsd ki a teret!” felhívás volt. Az idei pályázat főtámogatója a Toyota volt, amelynek  vadonatúj modellje, a napokban márkakereskedésekbe érkező, a nagycsaládos autóvásárlási program egyik nagy favoritjának Toyota Proace City Verso önmagában is felel a felhívásban megfogalmazottakra. Éppen ezért a Toyota felkérte az elismert fotóművészt, Radisics Milánt, hogy versenyen kívül készítsen egy az erre a tematikára felelő egyedi fotósorozatot a modellről.
toyota_proace_city_radisics_milan_fenyfestes_1.jpeg

Tovább

Végre közvetlen járattal repülhetünk Abu-Dzabiba

Először repül európai diszkont légitársaság az Emírségek fővárosába

A Wizz Air, Európa legzöldebb* és Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága öt új útvonalat jelentett be az Abu-Dzabi nemzetközi repülőtérre (AUH). Budapestről és Bukarestből 2020 júniusában, Kolozsvárról, Katowicéből és Szófiából 2020 szeptemberében indulnak a járatok az Egyesült Arab Emírségek fővárásába, amennyiben addig újraindul a légi személyszállítás az érintett országokban. A Wizz Air az első európai diszkont légitársaság, amely közvetlen járatokat indít Abu-Dzabiba.
photo-1537522306408-8435f315b2e3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása