Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Minden szülőnek kihagyhatatlan olvasmány

2020. május 19. - Antalfy Krisztina

Megjelent egy új, egyedi hangulatú, varázslatos, magával ragadó regény James Gould-Bourn tollából: Szívedbe cammogva. Az elsőkötetes angol születésű, Litvániában élő szerző könyve telitalálat, amely egyszerre csal mosolyt az olvasó arcára és fakaszt könnyeket a szeméből.

photo-1504151932400-72d4384f04b3.jpg

Az alaptörténet - amely egy feleségét, illetve édesanyját elveszítő apa és fia gyászának feldolgozásáról és újbóli egymásra találásáról szól - akár szokványosnak is nevezhető, ám James Gould Bourn narratívája az alapkonfliktus megoldása köré olyan csodálatos mesét sző, amely a szereplőket örökre szívünkbe zárja. A bevándorló hátterű apa és fia harca a befogadásért, a megélhetés biztosításának bizonytalansága a fejlett fogyasztói társadalom vívmányainak álarca mögött egyben maró szatírával fűszerezett, időszerű társadalomkritika, amely a szórakozás mellett gondolkodásra és olykor önvizsgálatra ösztönöz.

szivedbe_cammogva_b1.jpg

Ez a regény nem csupán maradandó olvasói élményt nyújt, de jobbá is tesz minket. Egyszerűen kihagyhatatlan.

Szívedbe cammogva megvásárolható kiadónk honlapján.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8315707702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása