Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Folytatódik Raziel története!

2020. május 25. - Antalfy Krisztina

Egy angyal a szerelem küszöbén

Ismered a viccet, amiben egy bukott angyal és egy félnótás démon néhány társával elindul, hogy megmentse az emberiséget, miközben néha abban sem biztosak, hogy érdemes-e reggelente felkelni az ágyból? Raziel és Belader párosa Nevada kopár vidékét ezúttal a napfényes Miamira cseréli. Kalandos útjuk során szerencsére arra is jut idejük, hogy a rájuk vadászó pokolfajzatokon kívül saját magukkal és egymás iránti érzéseikkel is fölvegyék a harcot.

photo-1553729784-e91953dec042_1.jpg

Küldetésükhöz olyan különös figurák csatlakoznak, mint Theo, az ateista, Manuel, az elvált mexikói pincér, Søren, a dán cserediák vagy Tully, az angyalból lett sürgősségi sebész. Lucifer mellett most Belader történetét is megismerhetjük.

Tengerpart, pálmafák, luxus, mexikói konyha, mocsár, aligátorok és egy cseppnyi armageddon egy eltökélt bukott angyal és egy útkereső démon társaságában.

unnamed_2_26.jpg

FIGYELEM! Legyen tiéd az exkluzív történet Razielről és Beladerről! Vásárold meg a Líra könyvesboltokban vag rendeld meg online a lira.hu oldalon Lana Millan Raziel 1. – Egy angyal az élet küszöbén vagy a Raziel 2. – Egy angyal a szerelem küszöbén című kötetet és most AJÁNDÉKBA KAPOD RAZIEL ÉS BELADER KARANTÉNMESÉIT!

Az akció időtartama: 2020. június 2.–július 2., vagy a készlet erejéig!

unnamed_75.jpg

KÖNYVBEMUTATÓ ONLINE:
2020. május 27., 18:00

Lana Millannal Jordán Gergő, a regény szerkesztője beszélget élőben a Líra Könyv Facebook oldalán:

unnamed_1_40.jpg
Az eseményről bővebben itt: 
https://www.facebook.com/events/262076678480737/

KÖNYV
Terjedelem: 248 oldal

Ár: 3999 Ft
Tervezett megjelenés dátuma: 2020. 06. 02.
Előrendelhető itt.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6815716494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása