Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regénye végre magyarul is elérhető

2020. június 09. - Antalfy Krisztina

A történelmi regények műfaja elképesztő népszerűségnek örvend olvasóink körében. Nem is csoda, hiszen a fantázia világánál csak az lenyűgözőbb, ami valóságos tényeken alapul! Szerkesztőségünkben nagyon büszkék és bizakodóak vagyunk, mert egy elképesztően különleges kötetet hozhattunk most el a magyar olvasóközönségnek.

pexels-photo_2.jpg

Juan Francisco Ferrándiz majdnem 700 oldalas könyve a 9. század Barcelonájába repíti az olvasót, egy háború által megrázott, véres és sötét "elátkozott földre". Hogyan lett ebből az elhagyatott helyből az akkori világ egyik lüktető és virágzó központja, majd a ma is ismert lenyűgöző nagyváros? Erre a kérdésre ad választ Az elátkozott föld, amelyet sokan az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regényeként emlegetnek.

az_elatkozott_fold_b1.jpg

A könyv nagy terjedelme ellenére könnyen olvasható, és az intrikával, háborúval és izgalommal teli történetvezetés miatt szinte letehetetlen. A szerző a nagy történetmesélőkre jellemző alapossággal és képzelőerővel mutat be egy sötét korszakot, egy méltóságából alig valamit megőrző legyőzött várost, valamint néhány bátor férfit és nőt, akik szívvel-lélekkel harcolnak otthonuk szabadságáért és felemelkedéséért. Szeretettel ajánljuk a történelmi regények kedvelőinek!

A könyv elérhető kiadónk honlapján:
https://alexandrakiado.hu/konyv/regeny/tortenelmi/az-elatkozott-fold/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_3.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4415756752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása