Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Végre egy nap, amikor az édesapákat is köszönthetjük

2020. június 16. - Antalfy Krisztina

Apák napi ajándék-ajánló a FOREO-tól

Egy ikonikus óra, vagy egy méretre szabott ing kétségkívül hozzájárul egy apa stílusához. Miért ne költözzön ugyanez a minőség és stílus a fürdőszobájába is? Közeleg az apák napja, - június 21 - amely a legkiválóbb alkalom, hogy megajándékozzuk őt valami igazán hasznos és időtálló darabbal. A svéd beauty-tech cég, FOREO elhozta a legjobb apák napi ajándék-ötleteket, mert itt az ideje a hálának és itt az ideje a férfi szépségápolásnak is.

pexels-photo-1497394.jpeg

LUNA 2 for MEN arctisztító és masszázs készülék

Ha apa arcápolási rutinja turbózásra szorul, akkor a megoldás ebben az egy készülékben rejlik! A LUNA 2 for MEN arctisztítója T-Sonic™ pulzálásaival az arcbőrön lerakódott szennyeződések 99,5 %-át eltávolítja, jóval hatékonyabban, mint egy hagyományos arcmosás során. A készülék megkönnyíti a borotválkozást, segít a benőtt szőrszálakon és felfrissíti a bőrt, használatával ráadásul a borotvapengék is kétszer tovább maradnak élesek!

7350071075999_03.jpg

Ár: 63 490 Ft
Elérhető: Douglas drogériák és Douglas webshop

LUNA go for MEN arctisztító

A LUNA go for MEN a legtökéletesebb kis arctisztító apa rohanós hétköznapjaihoz. Munkahelyi találkozók, üzleti utak; a kompakt kis készülék egy pillanat alatt a napi rutin részévé válhat. T-Sonic™ pulzálásai nemcsak a bőrszennyeződéseket, a felesleges faggyút és az izzadságot távolítják el, de segítenek a hatékonyabb borotválkozásban is.

foreo-luna-go-for-men-szonikus-tisztito-keszulek_17.jpg
Fogyasztói ár: 29 990 Ft
Elérhetőség: Notino

 ISSA 2 for men - szónikus fogkefe

Ha szeretnéd apukádat fülig érő mosollyal látni, akkor ne keress tovább; itt az innovatív ISSA 2, amely a legjobb választás minden kütyü-kedvelő férfi számára. Az ultra higiénikus, különleges hibrid kefefej és a T-Sonic™ pulzáció együttesen távolítja el a lepedéket, gyengéd masszázzsal kiegészülve, amely 16 sebességi fokozaton állítható. Egy töltéssel akár 365 napig használható, így édesapádnak egy pillanatra sem kell abbahagynia a mosolygást!
foreo-issa-2-szilikonos-szonikus-fogkefe_5.jpgFogyasztói ár: 54 990 Ft

Elérhetőség: Notino

IRIS - élénkítő szemmasszírozó

Nem kell, hogy az elmúlt időszak stressze meglátszódjon az apukádon! A T-Sonic™ pulzálást alkalmazó, 8 sebességi fokozaton rezgő készülék felveszi a harcot az öregedés jelei, a sötétebb karikák, a szem alatti táskák és a finomabb ráncok ellen. Az extra puha szilikonból készült masszírozó fokozza a kedvenc szemránckrémek és szérumok felszívódását is, feltéve persze, hogy használ ilyet apa.

iris_black_side.png

Fogyasztói ár: 45 990 Ft
Elérhetőség: FOREO

Boldog apák napját! FOREO

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1215812956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása