Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A népszerű modell még tökéletesebb lett

2020. július 07. - Antalfy Krisztina

Az Audi Q5 már évek óta a prémium középkategória egyik legkeresettebb SUV modellje az európai piacokon. Az Audi pedig most még jobbá és vonzóbbá varázsolta népszerű modelljét. A tökéletesített Q5 egyesíti a sportos karaktert és a kiemelkedő hétköznapi használhatóságot, mindemellett infotainment és vezetéstámogatási lehetőségek széles választékát kínálja. A kiemelkedően sikeres modell még élesebb vonalakkal rajzolt külső formavilága tovább hangsúlyozza a Q család jellemzőit és itt debütálnak világszerte először a digitális OLED technológiával szerelt hátsó világítótestek.
a203108_small.jpg

Tovább

Jegeskávé receptek itthon és a nagyvilágban

Frissülj fel a Nespresso jegeskávéival!

A legenda szerint a jegeskávét francia gyarmatosítók találták fel, akik tej helyett hideg vízzel öntötték fel a kávéjukat, hogy jobban bírják az algériai forróságot. A frissítő ital azóta meghódította az egész világot, és minden kávékultúrában helyet kapott. Az elkészítési mód és a hozzávalók régiónként változhatnak, ám a lényeg ugyanaz: a jéggel készített kávé a forró nyarak elengedhetetlen itala. Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete nemzetközi receptváltozatokról, trendekről és a tökéletes jegeskávé titkáról mesélt.
106187878_1640563286104069_4066871801787183628_o.jpg

Tovább

Suzuki Sx4 S-Cross: A láthatatlan megújulás

Suzuki Sx4 S-Cross 1.4 Boosterjet GLX 6MT Panorama Allgrip Hybrid/ TESZT

A Suzuki Sx4 S-Cross modellkínálatának a csúcsa, a panoráma tetős minden földi jóval felszerelt, bőrüléses kivitelű hybrid modellt teszteltük, és az autó mindent bevetett, hogy kényeztessen minket egy teljes hétig.  Ráadásul a gyártó háza táján minden modell lassan beáll a lágy hibrid rendszerrel ellátottak táborába, így volt ezzel a tesztelt Sx4 S-Cross is. A hybrid rendszer érkezésével az 1.4 literes motor ugyan egy picit gyengébb lett, de a Suzuki egy nagyon szerethető autót alkotott az SX4 S-cross személyében.

img_20200429_092525.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása