Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

DESIGUAL 2020 őszi/téli női kollekció

2020. augusztus 18. - Antalfy Krisztina

Csak, hogy még jobban szeresd azt, amiben más vagy

Miért számít manapság, hogy arra kérünk, légy önmagad? A sütik, az Instagram-filterek világában, ahol naponta mintegy 300 millió, szinte teljesen egyforma poszt születik, mi pontosan értjük a különbözőség fontosságát. Kíváncsinak, szabadnak, szokatlannak, szórakoztatónak, színesnek, pozitívnak, tudatosnak és felelősségteljesnek lenni. Új kollekciónk óda ahhoz a személyhez, aki vagyunk. A patchworkhöz, amely egyedivé tesz minket.

sb_desigual_garden_00013_300dpi.jpeg

A „lezser” szóhoz, amely szórakoztatóvá tesz minket. És a színhez, amely meghatároz bennünket. De elsősorban a jövőhöz: ki leszel holnap, ha ma nem önmagad vagy? Sőt, fejlődünk is: azon dolgozunk, hogy a teljes 2020-as ŐSZI/TÉLI kollekció 20%-a fenntartható legyen, kibővítettük a szövött árucikkek méretkínálatát, és olyan kényelmes, városi ruhákra koncentrálunk, amelyekben szabadok lehetünk. Szabadabbak, mint valaha.
sb_desigual_future_00003_300dpi_1.jpeg
2020 ŐSZI/TÉLI Női Kollekció

Bemutatkoznak a graffiti, a nagy zsebek és az örökségünk részletei, csillogó, színes díszítésekkel. A kényelmes, laza összeállítások nosztalgiát idéznek, virágokkal és patchwork-elemekkel egészülnek ki, amelyek otthoni és távolabbi emlékeket hoznak vissza. Bemutatunk egy női kollekciót, amely a stílust a sportruházat kényelmével ötvözi a mindennapi viseletekben. Minden egyes megjelenésben benne van ez az elengedhetetlen Desigual-sikk, a design, a szövetek és az élénk színek, amelyek egyedivé teszik őket. Újra felfedeztük a patchworköt, hibrid darabokkal, amelyek a szöveteket a mintákkal keverik, bátran használtuk jellegzetes trendi eszközeinket: a fotografikus mintákat vagy a batikolást, a kockákat, a redőket, a flittereket, a tartánt.

sb_desigual_garden_00010_300dpi.jpeg

Egy nagyon virágos ősz

Galaktikus és virágminták kölcsönöznek még romantikusabb hangulatot az új kollekció és a hidegebb időjárás érkezésének. A galaktikus témák és az XXL méretű virágok a khaki, a rózsaszín és a kék árnyalataival keverednek a kollekcióban, amelyet az ingruhák, a pólók és az oversize nadrágok dominálnak. Katonai és bézs színű részletekkel, valamint rengeteg virággal üdvözöljük majd a hideget.

sb_desigual_future_00016_300dpi.jpeg

Farmer DNS

Laza, városi megjelenés kényelmes kivitelben, amely alkalmazkodik a nyár és a tél közti átmenethez. Basic farmerek organikus pamutból és új színekben, valamint dzsekik, tele mindenféle stílus részleteivel, a hímzettől az oversize-ig. Egzotikus dzsekik pamut-elasztán és kevert szálas anyagokkal, levehető műszőrmegallérokkal és gyapjúbetétekkel, a legmodernebb stílusokban. Vannak oversize dzsekik is, amelyek még lazábbak, szintén kevert anyagokkal. Készen állunk a télre, levehető gyapjúbetétekkel és gallérokkal, a műszőrme és meleg a szövetek párosításaival.

sb_desigual_garden_00009_300dpi.jpeg

Nomád lélek

Utazásainkból, valamint a kultúra és a történelem párosától merítettünk ihletet, otthonunk közeléből és távolabbi tájakról is. Erősen befolyásolt minket a marokkói és más afrikai kultúrák esztétikája, amelyeket keleties részletekkel és látványosan díszített stílussal kombináltunk. Az etno mintákat ragyogó színtúladagolással kevertük: a homok, a piros, az okker, a fekete és a narancssárga árnyalataival - a fotografikus, steppelt patch-ek is elbűvölő színekben tűnnek fel a műszőrme kabátokon. Művelúr, díszítések, lurex és szikrázó részletek az ingeken és a kötött darabokon, stílusos jaquard szövéssel és elegáns vonalakkal. Új logónk többféle megjelenésben kerül középpontba a ruhákon, és sokszor főszerepet kapnak a feltűnő, grafikus stílusú feliratok, színekben és optimizmusban gazdag szlogenek is.
sb_desigual_future_00009_300dpi_1.jpeg

Városi cigány

A nomád hangulat többféle etno-stílusú felsőruházatot hoz a városba, kombinálva a burgundi, valamint a zöld, a fekete és piros árnyalatait. Beépítettük a tartánt is, amely sajátos csavart ad a kollekciónak. A ruhák, nadrágok, szoknyák és blúzok punk és patchwork stílust kapnak, finom, városi hangulattal kiegészítve. Meleg ruhába csavarodni sosem volt még ilyen puha érzés: bolyhos kabátok és dzsekik, extra volumennel, műszőrmével és a gyapjúval.
sb_desigual_garden_00014_300dpi.jpeg

További információ:
Desigual

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7516174732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása