Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megjelent Eszterhai Katalin legújabb könyve

2020. augusztus 19. - Antalfy Krisztina

Az elismert dokumentumfilm-producer és egyedi, szívhez szóló írói stílusa miatt népszerű szerző elsősorban legújabb könyvének megjelenése okán látogatott hazánkba. A Csillag lettél Eszterhai Katalin eddigi talán legbensőségesebb műve. Az írónő korábbi könyveiben is hatalmas életörömmel osztotta meg gondolatait, élettapasztalatait, ám legújabb kötete új szintre emeli a szeretetteljes kapcsolatot közte és olvasói között.
photo-1586752002456-da8707861cdf.jpg

Eszterhai Katalin új könyve ugyanis negyvenkét, az édesanyjához írt levelet tartalmaz. Negyvenkét levelet, amelyeket a szerző sosem küldött el, hiszen már nem volt kinek és hová küldeni. Egyfajta halottaskönyv ez, amely másfél évtized után vállalkozik arra a feladatra, hogy végigkísérje az eltávozott lelkét a haláltól a kölcsönös elengedésig és megnyugvásig. Megkésett gyászmunka? Eszterhai Katalin könyve arra tanítja az olvasót, hogy sosem késő egymáshoz fordulni, és elmondani azt, amit még el kell mondani. Sosincs túl késő a szeretethez.

eszterhai_katalin_csillag_lettel.jpg

Csillag lettél augusztus 24-én jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1716174922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása