Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kezdődhet a macskaforradalom!

2020. szeptember 10. - Antalfy Krisztina

Megjelent az Így neveld a macskádat!

Az emberiség évszázadok óta a macskák bűvöletében él. E titokzatos és elegáns négylábú legősibb társunk, és generációk óta családtagként éli világát. Ugyanakkor számtalanszor tapasztaljuk, hogy – minden jó szándékunk és odaadó szeretetünk ellenére – a macskánk magatartása kifürkészhetetlen.

photo-1501820488136-72669149e0d4.jpg

Anneleen Bru macskaterapeuta kézikönyve mindent megcáfol, amit eddig a macskák természetéről tudni véltünk. A könnyen elsajátítható trükkök és hasznos tippek segítenek a gazdiknak, hogy megértsék a kis kedvencük testbeszédét, finom jelzéseit, és tökéletes legyen az összhang imádott cicájuk és a kétlábúak között.

1907789.jpg

Anneleen Bru a házi macskák és állatkerti állatok viselkedésével foglalkozó terapeuta, aki 2008 óta a Felinova kezdeményezésére konzultációkat, előadásokat és tréningeket tart szakmabelieknek és macskarajongóknak egyaránt a világ minden táján. Macskaszakértőként gyakori vendégi különféle televíziós és rádiós műsoroknak, valamint újságokba és folyóiratokba is rendszeresen publikál.

unnamed_82.jpg

Oldalszám: 224 oldal
Ár: 3999 Ft
Megendelhető itt.

További információ:
Partvonal Kiadó

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7616196664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása