Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Legyél te is könyvmecénás!

2020. szeptember 25. - Antalfy Krisztina

Könyvmecénás célja, hogy értékteremtő könyvek megjelenését támogassa. Mecénás bárki lehet, aki szeretné  egy kicsit sajátjának érezni egy-egy mű megszületését, és örülne, ha neve összekötődne ezekkel. A támogatásként felajánlható legkisebb összeg mindig az adott könyv fogyasztói ára. A mecénásokra váró kötet Géczi János A rózsa labirintusa című könyve, melynek a mecénálási időszaka szeptember 30-ig tart.

photo-1547904803-9a23534961ed.jpg

Hogyan működik a Könyvmecénás?

Az oldalon bemutatott könyv(ek)nek támogatókat keresünk. A mecénások előre, még a nyomdába adás előtt megvásárolják a támogatott kiadványt legalább egy példányban, így a nevük bekerül a könyv támogatói oldalára.Próbáld ki, hogyan mutat a neved a könyvben!

photo-1583502070936-d24abe7f1975_1.jpg

3 egyszerű lépés és te is Mecénás leszel:

Regisztrálj az oldalra és hozd létre saját Mecénás fiókod.

Támogasd a neked tetsző könyvet és adj meg egy nevet, amit a támogatói oldalon szeretnél látni. Ez lehet a sajátod vagy bárki másé, akit meg szeretnél ajándékozni. A támogatás összegét te határozod meg, de legalább a könyv árát fel kell ajánlanod. Támogatóként nyomon követheted, hogyan készül el a könyv, az alkotók megosztják veled kulisszatitkaikat a támogatási időszak lezárásáig.

A frissen kinyomtatott könyv az általad választott módon jut el hozzád. Nyisd ki és keresd meg a neved a Támogatók között.

***

Íme egy könyv, amelyet máris támogathatsz:

Géczi János: A rózsa labirintusa

Hogyan lett a virág az édenkert, majd a teremtés harmóniájának szimbóluma? Miért festettek rózsát a felvonulási épületre Knósszoszon? Milyen gyógyszerek alkotórésze volt különböző korokban és helyeken? És mi köze a rózsának az erotikához?

A rózsa rejtvény, amely megfejtésre vár.

A rózsa több egyszerű virágnál. Egyetemes szimbólum, amely a legkülönfélébb gondolatok és érzések kifejezését tette lehetővé. Keleti és európai kultúrák tükörképe, szemet gyönyörködtető vagy épp elképesztő ábrázolások tárgya, mítoszok, mesék, szerelmes történetek főszereplője.

arozsalabirintusa_borito3.jpg

A rózsa és a rózsát szemlélő ember egyedülálló története, Géczi János gazdagon illusztrált, források százait bemutató könyve nemcsak egy virág kultúrtörténetét, de önmagunk megértését is segítheti.

Mecénálási időszak: 2020. szeptember 14-től szeptember 30-ig.

TEREMTS TE IS ÉRTÉKET!

További információk az oldal működésével kapcsolatban Hogyan működik a könyvmecénás?, illetve a Támogatási folyamat részletes leírása.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7916214718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása