Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szuperstílusos webshop a modern Férfiaknak

2020. október 13. - Antalfy Krisztina

Trendhim – az igényes férfiak webshopja

Nekünk nőknek nagy szerencsénk van, legalább is, ami a divatot illeti, hisz számtalan ruházati üzlet, butik, méteráru bolt és online weboldal áll rendelkezésünkre, ahonnan gyorsan és egyszerűen beszerezhetjük az ősz legdivatosabb darabjait. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők is megérdemlik a jólöltözöttséget, nekik is szükségük van egy-egy olyan helyre, ahonnan megkapják mindazt, ami biztosítja számukra a magabiztosságot és a hétköznapi luxus életérzést.
nevtelen2_13.png

A 21. századi nők és férfiak sok mindenben másképp gondolkodnak, de egy dologban mégis megegyeznek, mégpedig abban, hogy szeretnek vásárolni. Ám, amíg a nők képesek órákat elidőzni egy-egy fast fashion üzletben, addig a férfiak a rohanós hétköznapok, na meg a felfokozott tempó miatt, inkább az online vásárlásra összpontosítanak.

Az internetes fizetőrendszerek fejlődésének köszönhetően a férfiak is előszeretettel szörföznek a divatoldalak online kínálatában. Mindazonáltal, ahhoz, hogy a vásárlás zökkenőmentes legyen, szükség van egy széles kínálatra, és egy magas szintű, kényelmes szolgáltatásra, melyet a jó ízlésű úriemberek nem biztos, hogy a karnyújtásnyira található fast fashion üzletek weboldalán találják meg. Na, de akkor hol vásároljanak?

prestigiouscarefuliberianemeraldlizard-small.gif

A magabiztosság kulcseleme a jó megjelenésnek... 

Ez a kérdés nálunk is gyakran felmerült a párom részéről, ám nemrég felfedeztem a Trendhim névre keresztelt weboldalt, mely magas minőségű ékszerek és kiegészítők széles választékát kínálja a férfiak részére. Itt egy férfi valóban megtalálja a minőségi ruhadarabjaihoz illő tökéletes kiegészítőket: gyűrűket, karkötőket, kesztyűket, napszemüvegeket, sálakat, táskákat, karórákat, öveket. Sokszor ezek a kiegészítők a legdrágább, ugyanakkor a legfontosabb darabjai a férfi ruhatárának, ám a kiegészítők minősége az, ami emeli egy valódi férfi presztízsét,és egyben megkülönbözteti őt a fiútól. 

A siker a gondolkodáson múlik...

A férfi kiegészítők nem csupán különleges alkalmakra valók. A viselésükben ma már nincs semmi extra, semmi kihívó, és már nem is feltétlen az a cél, hogy kitűnjön benne az, aki viseli. A kiegészítők csupán egy üzenetet hordoznak a viselőjükről, kifejezve annak stílusát, egyéniségét. 

nevtelen_63.png

És most jöjjenek az alapdarabok, melyek egy férfi ruhatárából sem hiányozhatnak:

# Karkötők

Mindegy, hogy az a pasi vagy, aki csak egy karkötőt visel vagy inkább a minél több, annál jobb elvet képviseled. A Trendhim oldalán rengeteg fajta, nagyszerű férfi karkötőből választhatsz, s mindeközben még a kreativitásodat is kiélheted. Tedd hát boldoggá a csuklód!

# Sapkák

A sapka viselése több, mint egy módja annak, hogy melegen tartsd a füleid és a fejed idén télen. A megfelelően kiválasztott darab remekül beilleszkedik a ruhatáradba, és hihetetlenül egyedivé tudja tenni azt.

nevtelen3_15.png

# Órák

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a férfi kiegészítők közül a karóra áll legközelebb a férfiakhoz. S míg a hölgyek inkább a külcsínt értékelik, addig a férfiak alapvetően fogékonyabbak a technológiákra, ezáltal nagyobb figyelmet szentelnek a dolgok működésére. Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül az öltözetedhez leginkább illő darabokat sem.

# Táska 

Ma már számtalan olyan táska modell közül választhatsz, amelyre a városi élet során, a különböző élethelyzetekben szükséged lehet. Természetesen a stílusos megjelenés mellett a funkcionalitás is fontos szempont lehet a táska kiválasztása során. A Trendhim a férfi táskák széles választékát kínálja, a 100%-ban marhabőr táskák pedig a lehető legjobb minőségűek.  

nevtelen_65.png
# Pénztárca

Egy elegáns, minőségi pénztárca minden férfi elengedhetetlen kiegészítője, mellyel könnyedén fel tudod dobni az öltözéked. A Trendhim a bőrpénztárcák széles választékát kínálja vásárlói számára.

A Trendhim története:

A Trendhim két alapító atyja Sebastian és Mikkel. Még csak 18 évesek voltak, érettségi előtt állva. Tele voltak energiával, vágyakkal, ambícióval, na meg elég naivitással ahhoz, hogy ebben a korban tényleg belevágjanak valami nagyba. Egymás között először két ötletet ápoltak. Az egyik egy friss pékáru-házhoz szállítási szolgáltatás lett volna, a másik egy férfi ékszerekre és kiegészítőkre specializálódott webshop. Végül az utóbbi mellett döntöttek.
nevtelen_66.png
És ha esetleg egy csipet dán életérzést vélsz felfedezni a kínlatban, az nem véletlen. A cég központja Dániában található, az alapító srácok gyökerei is skandinávok, ami a legtöbb terméken meg is mutatkozik. Ennek ellenére a Trendhim minden férfit igyekszik elérni. 

Remélem, tudtam segíteni pár ötlettel, amiből aztán kedvedre inspirálódhatsz a mindennapokban!

Elérhetőségek:
Trendhim.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9416236438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása