Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezek az ausztrál tűzoltók egész télen melegen tartanak majd

2020. október 20. - Antalfy Krisztina

Mi nők szeretjük a férfias férfiakat, és gyakran csillogó szemekkel nézünk a rendőrökre, a pilótákra, na meg a tűzoltókra. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy van valami különösen vonzó az egyenruhás férfiakban, sokan fantáziálnak is róluk, ki ruhában, ki ruha nélkül. Az alábbi posztban elhoztam néhány dögös, ausztrál tűzöltót, akik ezúttal is felsőruházat nélkül álltak a kamerák elé, persze imádnivaló kisállatok társaságában.
australian-firefighters-animals-calendar-2020-5.jpg

Az ausztrál tűzoltók 1993 óta szerveznek naptáras adománygyűjtő akciót a rászorulóknak és a különböző alapítványok számára, azóta közel 3.200.000 dollárt sikerült összegyűjteniük a jótékonysági szervezetek számára.  S bár az előző naptárak is remekül sikerültek, a 2020-as kiadások talán a szokásosnál is cukibbak lettek, köszönhetően annak sok édes kiscicának, kiskutyának, kiskacsának, lámának, kengurunak, koalának és oposszumnak. 

"A naptár tökéletes ajándék ebben az ünnepi szezonban" - mondja David Rogers , az ausztrál tűzoltók naptárának igazgatója. 

Az idei évben hatféle kiadvány közül lehet választani, melyből öt kiadvány tartalmazza a cuki állatokat is. A cél természetesen ezúttal is ugyanaz, minél több példányt értékesíteni, és ezáltal minél több pénzt gyűjteni a helyi jótékonysági szervezetek számára, amelyek középpontjában az őshonos ausztrál állatok megmentése és a terápiás állatok megsegítése áll.
australian-firefighters-animals-calendar-2020-3.jpg

Ezt azért teszik, mert a tavalyi és idei, bozóttűzzel járó katasztrófákban csaknem egymilliárd egyede pusztult el az őshonos fajoknak. A túlélő egyedeknek pedig nemigen van hová visszamenniük, hisz szegényeknek leégett az otthonuk.

australian-firefighters-animals-calendar-2020-4.jpg

2_13.jpg

3_9.jpg

4_7.jpg

5_8.jpg

6_6.jpg

6cc3970c7209a92dbe8824bb2d70c45b_1.jpg

7_7.jpg

8_7.jpg

9_5.jpg

Na, hogy tetszett?

Fotók:

Cover Images / Northfoto

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr516246112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása