Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

FOREO UFO 2, a 2-perces komplex arckezelő készülék // TESZT

2020. október 27. - Antalfy Krisztina

Feszesebb bőr, kevesebb ránc

Több mint három éve találkoztam először a FOREO márkával, még mindig emlékszem mennyire izgatott voltam, hogy meghívást kaptam a Douglas Parfüméria Magyarország főhadiszállására. Abban a szerencsés helyzetben volt részem, hogy elsőként próbálhattam ki FOREO UFO 2 készülékét, melyet a FOREO LUNA mini 3 követett, és most elhoztam számodra a FOREO márka legújabb UFO 2, 2-perces komplex arckezelő készülékét is, mely ígérete szerint egyéni és személyre szabott élményt kínál számunkra. S bár én rengeteg jót olvastam róla, azt is tudom, hogy az utóbbi időben ez az egyik legdrágább, egyben leginkább túlhypeolt termék az okos arcmaszkok piacán. A kérdés így bennem is felmerült, vajon tényleg megéri?121122282_369057430806438_1487099917802274618_n_1.jpg

Több helyről is olvastam, hogy a közelmúltban piacra dobott forradalmi eszköz, a FOREO UFO a világ legmodernebb okos arcmaszkja, mely leegyszerűsíti a kozmetikai kezeléseket, és  egyben felgyorsítja a kozmetikumok hatását. Ezért nagy izgalommal vetettem bele magam a márka magasabb árkategóriájú készülékének tesztjébe, s első használata csak tovább fokozta lelkesedésem iránta.

Az UFO egy olyan innovatív eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy 90 másodperc alatt ragyogó arcbőrt varázsoljon számunkra. Három színben bocsát ki LED-fényt: a vörös LED fény ránctalanító hatású, fokozza a sejtek megújulását, feszesíti és javítja a bőr állapotát; a kék LED fény antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, harcol a baktériumok ellen, megnyugtatja az irritációt és a bőrpírt, így ez a kezelés különösen hatékony a pattanásokkal küzdő emberek számára; a zöld LED fény világosítja a bőrt és csökkenti a pigmentációs foltokat.

nevtelen_93.png

A termékről:

Az UFO a világ legmodernebb okos arcmaszkja, amely a kedvenc 20-perces, fátyolmaszkos kezelésedet egy 90-másodperces kényeztetéssé változtatja. Az UFO-aktivált maszkok, a Hyper-Infusion technológia (melegítés, hűtés és T-Sonic pulzálások) és a LED-fényterápia kombinálásával professzionális szintű kezelést kínál az otthonodban. A melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat, majd a krioterápia segít a bőrbe zárni a hatóanyagokat, valamint erősíti a bőrt.

120905142_130059482177187_6239333534911851411_n.jpgA külcsín, ami megfog:

A készülék külsőre egyszerűen tökéletes, megjelenése annyira elegáns, hogy akár a nappalid egyik polcát is díszíthetné. Három színváltozatban kapható: fukszia, halvány rózsaszín és menta. Az UFO-t nagyon puha, ultra finom orvosi szilikon borítja, ezért kellemes tapintású és kényelmes a használata. Egyik oldalán egy gyönyörű, arany márkajelzés kapott helyett, míg a másik oldalon az a rész található, amely felelős a készülék működéséért: vagyis a Hiper-Infúziós Technológia feje. A tetején találjuk az Univerzális Gombot, mely vezérli a készülék be és kikapcsolását, illetve kiválasztja a kezelés típusát. Az alján pedig ott a Töltő Aljzat: két és fél órás töltés akár 40 használatra is elegendő. Mindemellett a készülék teljesen vízálló.

„40 év után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!" 

 (Coco Chanel)

1603809147281-01.jpegHasználata:

1. Töltsd le a FOREO alkalmazást és párosítsd az UFO eszközöddel
2. Nyomd meg a gombot az UFO bekapcsolásához
3. Az alkalmazásban szkenneld be a használni kívánt maszk vonalkódját, majd kövesd az
ott látott/halott utasításokat
4. Vedd le a tartozék gyűrűt az UFO-ról
5. Vedd ki az UFO aktivált maszkot a tasakból
6. Rögzítsd a maszkot a készülékre, a tartozék gyűrű helyre pattintásával; a FOREO logó felfele nézzen
7. Élvezd a kezelést!

Személyes véleményem:

Soha nem voltam nagy kütyü mániás, úgy voltam ezekkel az okos készülékekkel, hogy nélkülük is tökéletesen jól megvan az arcbőröm, de aztán leteszteltem és megszerettem őket. A FOREO UFO fényterápia hatása elképesztő, először nagyon furcsa volt a meleg-hideg váltakozásának pulzálása, de könnyen hozzá lehet szokni, és már első használat után látható és érezhető a pozitív hatása.

A készülékhez három maszkot is kipróbálhattam: Make My DayYouth Junkie, Glow Addict. A FOREO UFO Make My Day arcpakolás az arcbőrt mélyrehatóan hidratálja, valamint védi a szennyeződésektől és a környezet káros hatásaitól, a Youth Junkie arcmaszk mindössze 2 perc alatt mélyrehatóan táplálja és fiatalítja az arcbőrt, míg a Glow Addict mikroszálas arcmaszk azonnal élénkíti a matt, szürkés arcbőrt és egységesíti a színárnyalatát. Az eredmény mindháromnál egy ragyogó és egészséges megjelenésű arcbőr.

1603809096240-01.jpegKözel egy hónapos használat után - hetente 3 alkalommal, naponta 1-szer - észrevehető volt számomra, hogy arcbőröm fiatalosabbá, egyenletesebbé, élettel telibbé, ragyogóbbá vált. A finom, kialakulóban lévő ráncokat enyhítette, míg a miteszerek és pattanások száma is nagy mértékben csökkent a hatására. 

Az UFO 2,  2-perces komplex arckezelő készülék csak a hozzá tartozó maszkokkal együtt használható. Soha sem szabad a készüléket bekapcsolt állapotban, közvetlenül a bőrre helyezni.

Megéri?

Az UFO használata nagyon kellemes, pihentető, a bőr felmelegedése elősegíti a tápanyagok bejutását a bőrbe, míg lehűlése magába zárja azokat. Az egyik legnagyobb előnye számomra, hogy sminkelés előtt gyönyörűen simává varázsolja az arcbőröm, és használata óta sokkal kevesebb a pattanásom. 

Valóban nagyon drága, ezért nem árt figyelni az akciókat, kuponos lehetőségeket, vagy izgatottan várni a Karácsonyt, hátha ott lapul majd a fa alatt. Egyébként tényleg csak ajánlani tudom! A bőröd minden kényeztetést meghálál, amit adni tudsz neki, légy 18 vagy 68 éves. A FOREO UFO által nyújtott kényeztetés pedig a legjobb befektetés, amit megtehetsz az arcbőrödért, mert bizony a bőröd nem holnap, vagy jövő héten fogja neked meghálálni azt a sok jót, amit vele tettél, hanem évek múlva, amikor itt-ott előbukkannak majd azok a fránya öregségi ráncok.  
nevtelen_69.png

További információ:
FOREO
Notino.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7516259908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása