Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld ősszel a MELLÉNYT

2020. november 04. - Antalfy Krisztina

Beköszöntött a valódi ősz, vele együtt pedig a borongós, esős időjárás, amikor a rohanós reggeleken már kevésnek bizonyulnak a lenge ruhák és a könnyed kardigánok. Ám a kevesebb több elve alapján ezeken a napokon is érdemes átgondolnunk alaposan a ruhatárunkat. Válasszunk olyan alapdarabokat, amelyek kisebb ráfordítással és kevesebb kiegészítővel is viselhetünk. Ilyen pl. az én személyes nagy kedvencem, a mellény.
1_19.jpg

Az őszi időjárás nagyon változékony,  gyakran egyik pillanatról a másikra megváltozik a hőmérséklet, míg reggel ködös, hűvös az idő, addig kora délután kisüthet a nap. Így ha nem átgondolt az öltözékünk - nem rétegeztük megfelelően -, a fűtött helyen nem tudunk könnyíteni a ruházatunkon, munkahelyünkről kilépve könnyedén megfázhatunk. Fontos tehát a megfelelő rétegezés, hogy a meleg, fűtött helyiségben ne maradjunk ugyanolyan mértékben felöltözve, mint ahogy odakint vagyunk az utcán.

Soha nem a ruhák sokasága, ára a jólöltözöttség és a divat követésének feltétele, hanem az, hogyan válogatjuk össze, hogyan viseljük együtt a külön-külön vásárolt ruhadarabokat. 

Nekem számtalan színű, anyagú és stílusú mellényem van, egyszerűen imádom őket, hisz remekül párosíthatóak minden összeállításhoz. A mellény egyszerűen mindenkinek jól áll, nemtől és kortól függetlenül, bátran felvehetünk hozzá egy testhez álló ruhát, vagy szűkebb fazonú felsőt, mert fazonjának köszönhetően tökéletesen kiemeli az előnyeinket és elrejti a lehetséges hibáinkat.

 #1 Fehérben...
fotojet_366.jpg
kép1/2/3

#2 Szürkében...
nevtelen_terv_5.jpg

kép1/2/3

#3 Bézsben...

nevtelen_terv_6.jpg

kép1/2/3

#4 Sárgában...

nevtelen_terv_8.jpgkép1/2/3

#5 A műszőrme ölelésében...
nevtelen_terv_7.jpg

kép1/2/3 

#6 Kötöttben...
nevtelen_terv_10.jpg
kép1/2/3

#7 Rózsaszínben...
nevtelen_terv_11.jpg
kép1/2/3

#8 Jöhet minden, ami kockás...
nevtelen_terv_13.jpg
kép1/2/3

#9 Feketében...

nevtelen_terv_14.jpg

kép1/2/3

#10 Bármilyen színben, amiben jól érzed magad...

nevtelen_terv_15.jpgkép1/2/3 

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5111705741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása