Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. november 20. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok a hétköznapokra

Bárhol is vagy most a világban, biztos vagyok benne, hogy ez az év neked is számtalan változást hozott az életedbe, és most nem a korlátozási intézkedésekre, a kijárási tilalomra vagy a maszk viselésére gondolok, hanem az állandó bizonytalanságra, a tehetetlenség érzésére és a motiváció teljes hiányára. Minden más lett, szokatlan, olykor ijesztő, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy mégis mitévők legyünk ebben az élethelyzetben.

boldogsag_32.jpg

Tovább

5 éves a Lucky Shepherd Designer Store

Ünnepeljünk „együtt” a nehéz időkben is!

Öt évvel ezelőtt ilyenkor Szerencsés Gabo és Juhász Dóra dobogó szívvel nyitotta meg a Lucky Shepherd Designer Store-t. Bizakodva vágtak bele a kalandba, hiszen tudták mit szeretnének: egy közösségi helyet magyar dizájnereknek, ahol slow fashion termékeiket egy hangulatos üzlethelyiségben mutathatják meg a közönségnek, a budai oldalon.
lucky_shepherd_szuletesnap_02.jpg

Tovább

Segít felismerni, elkerülni és kezelni a bántalmazást

November 20-a a Gyermekek Világnapja, 31 évvel ezelőtt ezen a napon fogadták el az ENSZ gyermekjogi egyezményét, amely a világ 196 országában garantálja a gyerekek alapvető jogait és máig a legszélesebb körben elfogadott nemzetközi emberi jogi dokumentum. 2020-ban a gyerekek biztonsághoz való joga különösen törékeny: évi egymilliárd gyereket ér bántalmazás a világon, a pandémia alatt pedig jelentősen nőhet a gyermekbántalmazási esetek száma.
un0220714.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása