Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

American Music Awards 2020 legszebb ruhái

2020. november 23. - Antalfy Krisztina

Tündöklő hírességek a pandémia idején...

Bár az idei American Music Awards díjátadó ünnepség a társadalmi távolságtartás miatt teljesen más volt, mint amit már megszokhattunk - sokkal csendesebb, visszafogottabb -, a járványhelyzet okozta változások és a koronavírus miatti szigorú szabályozások sem csorbították a vörös szőnyeges megjelenéseket. A jelenlévő sztárok ugyanis ezúttal is nagyon kitettek magukért, és csak úgy ragyogtak a vörös szőnyegen.
letoltes_2.jpg

Időpont: 2020 november 22.
Helyszín: 
Los Angeles, Microsoft Theater.

A zeneipar egyik legfontosabb rendezvényét, a 48. American Music Awards díjátadót Los Angelesben, a szinte teljesen üres Microsoft Theaterben rendezték meg. A koronavírus-járvány miatt nem volt élő közönség a rendezvényen, és csak nagyon kevés világsztár jelenhetett meg a vörös szőnyegen, legfőképp a fellépők, a nyertesek és a díjakat átadó hírességek tehették tiszteletüket az eseményen. A gálát Taraji P. Henson amerikai színésznő vezette, míg a színpadon több sztár is fellépett, többek között: Justin Bieber, Shawn Mendes, The Weeknd, Katy Perry, Billie Eilish, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Maluma és Megan Thee Stallion.

A díjazottak között pedig olyan jól ismert neveket találunk, mint Taylor Swift, Justin Bieber, The Weeknd. A vörös szőnyegen pedig olyan A-listás sztárok vonultak végig, mint Jennifer Lopez, Dua Lipa, Ciara, Laverne Cox, Cara Delevingne, Paris Hilton, Bebe Rexha vagy épp Megan Fox. 


Nem tudom volt-e hivatalos dresszkód a meghívóban, vagy csak véletlen ez a sok ezüst szépség a vörös szőnyegen, de tény, hogy sokaknak jól állt ez gyémántos csillogás.

Tudtad? 

Az American Music Awards egy éves amerikai zenei díjátadó, melyet általában az ősz folyamán rendeznek meg 1973 óta. A díjátadót Dick Clark alapította az ABC számára, amikor a csatornának lejárt a Grammy-díjátadók sugárzására vonatkozó szerződése. A Grammy és a Billboard Music Awards mellett az Egyesült Államok három nagy, éves zenei díjainak egyike. A 2005-ös ceremóniáig mind a győzteseket, mind a jelöléseket a zeneipar tagjai választották ki a kereskedelmi teljesítmény, mint például az eladások és az rádiós teljesítmény alapján. 2006-tól a nyerteseket a közönség és a rajongók határozzák meg, akik az AMA hivatalos weboldalán szavazhatnak a jelöltekre. A díjakat a New York-i Society Awards cég gyártja.

De most lássuk a legszebb kreációkat a vörös szőnyegről!

Ki? Becky G
Miben? Ralph & Russo
becky_g.jpg
Ki? Cara Delevingne

Miben? Dolce & Gabbana
cara_delevingne.jpgKi? Dua Lipa
Miben?
Versace

dua_lipa.jpg

Ki? Jennifer Lopez
Miben? Balmain
luminous_diamonds_jlo.jpg
Ki? 

Miben?
miley_cyrus_mugler.jpg
Ki? Megan Fox

Miben? Azzi

Ki? Paris Hilton 
Miben? 
Valdrin Sahiti
paris.jpgKi? 
Taraji P. Henson
Miben? 
Armani
42942_shutterstock_editorial_11029240al_fotor.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

Fotók: 
Emma McIntyre /AMA2020 / Getty Images Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9916307312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása