Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A DESIGUAL tüllruhája a szezon nagy divat-dobása!

2020. november 24. - Antalfy Krisztina

Te se hagyd ki!

Az ezernyi alkalom, ezernyi kombináció, ezernyi történet és ezernyi szín ruhájának ezernyi barátja van szerte a világon. Kék, könnyed, művészi és időtlen hangulatú: ez itt a szezon ruhája, amelyben Rocky Barnes, Paula Echevarríaés MajoVargas modellek már felragyogtak az Instagramon.
1_2_2.jpg

Kamuflázs nőies csavarral. A tüll lágysága és a rugalmas anyag kényelme. Klasszikus romantika, városi utcai stílussal kiegészítve. A fodrok, a rakott fazon és virágok találkoznak a midi hosszal. Egy sokoldalú ruha, amely szakít a konvenciókkal.

A kamuflázzsal való ötletelés közben a Desigual úgy döntött, hogy egy teljesen új világba viszi el a stílust: a tüllbe. Nőies V-nyak - ez a ruha úgy siklik a testen, mint egy póló:a kényelmet és a rugalmasságot is megtestesíti. Gyakorlatiasság, szabadság és mozgás.

1_1_4.jpgÉs a legjobb rész? Párosítsd szandálokkal és máris nyakadba veheted a nyarat, vagy vedd fel csizmával és pulóverrelés dobd fel vele a téli hónapokat is!

További információ:
DESIGUAL

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8316301172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása