Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magyar hírességgel indult útjára a megújult VIRTUÓZOK!

2020. november 24. - Antalfy Krisztina

Coco König, osztrák-magyar származású színésznő a szuperzsűri tagja! 

Az osztrák-magyar származású színésznő, Coco König is részt vállalt a Virtuózok november 20-án elindult, világméretűvé bővült, legújabb évadában! A Jutalomjáték című film sztárja ezúttal a nemzetközi szuperzsűri tagjaként mutatkozik be, olyan további nagy nevekkel együtt, mint Plácido Domingo spanyol operaénekes, Thomas Gottschalk német televíziós személyiség, Gabriel Prokofiev brit–orosz zeneszerző, producer, DJ, Szergej Prokofjev zeneszerző unokája, valamint Makszim Vengerov orosz hegedűművész.

img_9175_1.jpg

Izgalmas egybeesés, hogy a fiatal színésznő tehetségére is már gyermekkorában felfigyeltek. Cocot 14 éves korában fedezte fel a világhírű svájci színházrendező, a párizsi Odeon igazgatója, Luc Bondy.
„Hiszek abban, hogy ha egy tehetséges egyéniség lehetőséget kap, akkor képes megosztani adottságát a világgal; lehetőség nélkül a tehetségnek nehéz átragyognia. A Virtuózok olyan platformot kínál a gyerekeknek, amely elindíthatja karrierjüket; ami pedig összeköti ezeket a gyerekeket jövőbeli sikereikkel, az maga a műsor”- mondja Coco König.

Coco ugyan nem zenész, de ami közös benne és a Virtuózok tehetségeiben, hogy őt is még gyerekként fedezték fel, különlegesen tehetségesnek tartják, és fiatal kora ellenére több fontos filmben játszott már.
img_9448_1.jpg
További információ:
https://virtuozok.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8516301224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása