Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kristen Stewart volt a Chanel divatbemutató egyetlen vendége

2020. december 08. - Antalfy Krisztina

Az idei világjárvány számtalan dolgot elvett tőlünk, és megannyi esemény elmaradt miatta, ám a Chanel nem hagyta, hogy a jelenlegi vírushelyzet megakadályozza legújabb kollekciójának bemutatását. Bár a vendéglista ezúttal is igen hosszú volt, végül mindössze egyetlen ember kísérhette figyelemmel a nagyszabású divatbemutatót a helyszínen! 

c9474dd9bd10fb1e22b003f2c67e969c39-lede-b_rhorizontal_w700.jpg

Ő pedig nem más, mint a Chanel nagy szerelme, örök múzsája: Kristen Stewart. A világhírű francia divatház minden évben megrendezi a nagyszabású Métiers D’Art névre keresztelt show-t, aminek idén egy francia kastély, a Château de Chenonceau adott otthont. Itt akár több százan is elfértek volna a nézőtéren, de a luxusmárka úgy határozott, hogy a koronavírusjárvány miatt mindössze egyetlen embert hívnak el a bemutatóra, mégpedig Kristen Stewartot, aki már évek óta a márka arca.

Bár kissé szürreálisan nézett ki, ahogy egymaga ott üldögélt az első sorban, a modellek pedig lépkedtek előtte, de ez az év más, mit a többi, így a megszokottól eltérő helyzeteket követel meg a nagy divatmárkáktól is. 

A WWD értesülései szerint a Chanel eredetileg 200 meghívottal számolt a kastélyban, de a francia szabályozások miatt végül egyetlen VIP vendégre csökkent a résztvevők száma. A színésznő türelmesen végig ülte a bemutatót, majd a végén állva tapsolta meg Virginie Viard-ot, a márka kreatív igazgatóját. Mindenki más élő közvetítésen nézhette végig a bemutatót, pizsamában, otthona kényelmében. 

 

Forrás: 
insider.com
https://tinyurl.hu/GCmB/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3016325720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása