Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. december 18. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok...

Ez az év nem épp a jósága miatt kerül majd be a történelemkönyvekbe. A világjárvány mindannyiunk életére hatással volt, és sajnos van mind a mai napig, a semmiből felbukkanó vírushelyzet mindenkit bizonyos változtatásokra kényszerített. Így nem csoda, hogy egy ilyen év után, mint a 2020, mindenki szeretne kicsit bízni és hinni abban, hogy 2021 egy nyugodtabb, boldogabb és tilalmaktól kevésbé sújtott év lesz.

boldogsag_34.jpg

Néha arra vágyom, bár csak lenne egy Delete gomb az idei évre, melynek megnyomásával szinte varázsütésre visszatérne minden a régi, jól megszokott helyére, mindenki visszakapná elvesztett munkahelyét, biztonság érzetét, hitét, életkedvét és mindazt, amit 2020 elvett tőle. Míg a sok rossz - a vírus, a kijárási tilalom, a maszkok -, egy szempillantás alatt eltűnnének, mintha soha nem is léteztek volna. Tudod, mint egy rossz álom, ami ébredéskor szerte foszlik.

Ha tesztelni szeretnéd a memóriádat próbálj meg visszaemlékezni arra, hogy a mai naphoz képest pontosan egy évvel ezelőtt mi miatt aggódtál. – E. Joseph Cossmann.

pexels-photo-3397935.jpegBár nincs törlési lehetőség az élet nehéz pillanataira, van néhány apróság még ezekben az időkben is, melyek egy kis időre képesek elfeledtetni velünk a kinti világ gondjait, bajait. Igaz, a jelenlegi bizonytalan helyzet miatt az idei karácsony teljesen más lesz, mint az eddigiek, hivatalosan csak 10 főig engedélyezettek a családi összejövetelek és azok is csak napközben, a kijárási tilalom előtt. Ám a folyamatos kapcsolattartás barátainkkal, szeretteinkkel adhat egy kis kapaszkodót ebben a bizonytalanságban. S ha már ezen a helyzeten nem tudunk változtatni, legalább a saját hozzáállásunkon változtassunk.

Az alábbiakban ismét hoztam számodra pár olyan apróságot, melyek elvégzése talán téged is boldogabbá tesznek...

Ezt hallgasd közben!

♥  Hétfő
fall_is_my_favorite_season_113.jpg

♥  Kedd
fall_is_my_favorite_season_114.jpg

♥  Szerda
fall_is_my_favorite_season_115.jpg

♥  Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_116.jpg

♥  Péntek
fall_is_my_favorite_season_117.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4916347208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása