Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Öt géppel érkezett az újabb egészségügyi szállítmány

2020. március 29. - Antalfy Krisztina

A hétvégén öt újabb Wizz Air-repülőgép hozta Budapestre a magyar kormány által a koronavírus-járvány elleni védekezéshez rendelt egészségügyi eszközöket Kínából. Szombat reggel három Wizz Air-különjárat érkezett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, a fedélzetén a hazai egészségügyi személyzetnek szánt 27 tonnányi védőfelszereléssel. A három Airbus A321neo még csütörtökön szállt fel, és miután leszállt tankolni Kazahsztán fővárosában, Nur-Szultanban, az éjjeli órákban ért Sanghajba. A berakodás után irkutszki és nur-szultani tankolással repültek vissza Magyarországra.
photo-1579187825586-db476103bee8.jpg

Tovább

Ingyenesen juthatnak szemüveghez az egészségügyi dolgozók

Orvos és ápoló – stílusos új szemüvegben nézhet szembe a koronavírussal!

Egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel eddigi teljes idei szemüvegkeret termelését a Tipton Global Kft., kezdeményezésük mellé álltak a lencsék forgalmazói is. Egy szemvizsgálattal kiegészítve hamar, új és kiváló minőségű szemüveghez juthatnak a frontvonal hősei, teljesen ingyen.

photo-1550584994-6583c47a8df9.jpg

Tovább

Különleges fotósorozat a Magyar Nemzeti Balett táncművészeiről

Akkor sem állunk le ha fáj...

Különleges fotósorozatban, a Magyar Nemzeti Balett művészeinek közreműködésével mutatja be a hajlékonyság titkát a Huawei. A gyártó új, hajlítható kijelzőjű csúcskészülékéhez, a Mate Xs-hez Felméry Lili és Balázsi Gergő balett-táncosok álltak modellt. A fotózás kapcsán nemcsak arról meséltek, meddig ér egy balettművész testi tűréshatára, hanem arról is, hogyan élik meg és tartják formában magukat a mostani kényszerű szobafogság ideje alatt. Azt is elárulták, mi kell ahhoz, hogy valakiből balettművész lehessen, és hogyan képesek az átlagon felüli hajlékonyságra. Exkluzív interjú és fotók Magyarország legismertebb balettművész házaspárjáról.
p3040014.jpg

Tovább

Ilyen az, amikor írók karanténba kerülnek

Életem a korona idején

Az írói műhely intim tér. Amikor épp nem fordult ki a világ a négy sarkából, az olvasó nemigen lát be a függöny mögé. Most viszont, az egymás iránti felelősség miatt, nemcsak a pékek, a tanárok vagy villanyóraleolvasók, hanem az írók is vesztegzár alá kerülnek. Reméljük, remekművek írására használják fel ezt a kényszerű nyugalmat.

photo-1515378791036-0648a3ef77b2.jpg

Tovább

Íme néhány remek Macskabölcsesség tiniknek

Gyerekként is élj úgy, mint a macskák 

Ziggy, a háromlábú macska egy francia kisvárosba költözik, ahol összebarátkozik a környéken élő fiatalokkal. A tizennyolc rövidke történetben tizennyolc gyereket ismerhetünk meg, akik sorra kiöntik a szívüket Ziggynek, ő pedig egyszerű, hasznos és bölcs tanácsokat ad a kiskamaszoknak. A gyerekek hamar ráébrednek, milyen értékes a macskabölcsesség: megtudják többek között, hogyan élhetnek boldogabban, miként javíthatnak a barátaikhoz és a családjukhoz fűződő kapcsolataikon, hogyan küzdjék le a szorongást és álljanak ki magukért, valamint hogyan dolgozzanak meg a sikerért.

photo-1517331156700-3c241d2b4d83.jpg

Tovább

Megkezdődött az új Peugeot 2008 forgalmazása

A szalonok továbbra is nyitva tartanak

2020 március közepén a Magyarországra is megérkezett az új Peugeot 2008, mely nemrég mutatkozott be a sajtó nemzetközi és hazai képviselőinek. Az új modell sikere extravagáns megjelenésének, széles motorpalettájának és tágas helykínálatának köszönhetően borítékolható. Az újdonsággal már a Peugeot márkakereskedésekben is találkozhatnak, hiszen a járványhelyzet ellenére - a biztonsági előírások maximális betartása mellett - továbbra is nyitva vannak a Peugeot márkakereskedések és szervizek. 
89931184_896504600796316_4475380136840072091_n.jpg

Tovább

360 érettségi videó az M5 YouTube-csatornáján

Így készülj a vizsgákra!

Mint ismert, az M5 oktatási sávjában hétköznap 12.30-tól elsősorban a középiskolás korosztálynak szóló Érettségi műsorok kaptak helyet: magyar nyelv és irodalom, matematika és történelem naponta, biológia, kémia, informatika, fizika és földrajz pedig hetente két-két alkalommal. A korosztály önálló tanulását segítve ezek a tartalmak a MédiaKlikk mellett témakörökre lebontva a legnagyobb videomegosztón is elérhetővé váltak. 

Tovább

A Starbucks így támogatja a magyar egészségügyi dolgozókat

A világhírű kávézólánc is szolidáris a magyar egészségügyi dolgozókkal, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában állnak helyt. A Starbucks ezért március 20. óta érintkezésmentes kávé-házhozszállítással támogatja a hazai intézményeket.

photo-1511694225035-651100d205b0.jpg

Tovább

Nézz szembe végre a “csendes gyilkossal"!

Közös beszélgetésre hív az írónő, akinek regénye jelent meg az endometriózisról

Egyre több nőnél állapítanak meg endometriózist, ami megakadályozhatja, hogy édesanyává váljanak. De mi is pontosan ez a rejtélyes betegség? Miről ismerhetjük fel és hogyan szállhatunk szembe vele? Ezekről is lehetőség nyílik közösen gondolkodni március 31-e, az Endometriózis világnapja alkalmából.

73f124e0-5cde-11ea-bff3-199ec9ee5dfb.jpg

Tovább

Egri borászok fognak össze az egészségügyi dolgozók étkeztetéséért

Az erejükön felül teljesítő egri egészségügyi dolgozókért fogott össze az Egri Borműhely és az Eger Lions Club. Az egyesület borászai összesen 1552 palack bort ajánlottak fel, aminek az árából finanszírozzák az 1552 elnevezésű programot. Ennek segítségével támogatják a kórházakban és a mentőállomáson dolgozók étkezését, hogy ők a betegekre tudjanak koncentrálni.

egri_bormuhely_foto_nemes_robert.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása