Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MÁJUSI kedvencek // tavasz

2020. június 05. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok #5

Legnagyobb örömömre a márciusban bezárt éttermek és kávézók májustól ismét látogathatóak, a napi bevásárlás viszont továbbra is nagyon macerás maradt, hiszen kesztyű és maszk nélkül nem léphetünk be az üzletek falai közé. Az óvatosabbak persze még mindig begubóznak és a netről rendelnek
,  a bátrabbak viszont már jókat kávéztak barátaikkal és a Balatonban is csobbantak egy nagyot a hosszú hétvégén. Bármelyik csoportba is tartozz, az elmúlt hetekben biztos, hogy te is egy őrült érzelmi hullámvasúton érezhetted magadat, ami most talán kissé lelassult, de nem állt meg.

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_11.jpg

Tovább

Te hogyan reagálnád le barátod agresszióját?

A kapcsolati erőszakra hívja fel a figyelmet az Összezárva című magyar rövidfilm

A kapcsolati erőszak ma is tabutémának számít a társadalomban, a kijárási korlátozások miatt pedig a helyzet – a szakemberek tapasztalatai szerint – a korábbinál is rosszabbra fordult. A bántalmazó kapcsolatokra és a kívülállók felelősségére hívja fel a figyelmet az Összezárva című rövidfilm, amely Nagy Zsolt, Vajda Milán, Kókai Tünde, valamint Takács Nóra Diána közreműködésével szemlélteti, hogyan nézünk félre, ha az ismerősi körünkben tapasztalunk bántalmazó viselkedést.
osszezarva1.jpg

Tovább

Ismerd meg a vadonatúj Hyundai Santa Fe modellt

A Hyundai Motor közzétette az új Santa Fe első fényképeit és videóit. A Hyundai szabadidőjármű zászlóshajójának továbbfejlesztett változata prémium minőségű fejlesztésekkel, valamint új hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokkal lép színre. A modell a Hyundai első olyan, Európában forgalmazott típusa, amely a vállalat vadonatúj, harmadik generációs járműplatformjára épül, és ezáltal jobb menetteljesítményeket, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és fokozott biztonságot kínál.
csm_hyundai-new-santa-fe-01b-1610_772d577054.jpg

Tovább

Te el tudod képzelni kávé nélkül az életet?

A magyar kávéfogyasztók kétharmada biztosan kétségbe esne, ha a jövőben megszűnne a kávétermelés – derült ki a Nespresso friss, reprezentatív kutatásából. Pedig hosszú távon az éghajlatváltozás és a fenntartható gazdálkodás hiánya a kávétermő területek drasztikus hanyatlását eredményezheti. A fogyasztók több mint fele úgy gondolja, hogy a klímaváltozás veszélyezteti a kávétermesztést, és elsősorban a kávévállalatoktól várja a megoldást.

nespresso_zimbabwe_aaa_jesca-1s.jpg

Tovább

Így viseld az idei nyár nagy slágerét: a HAJPÁNTOT!

Kislány koromban, amikor anyukámnak nem volt kedve bíbelődni a hajammal, fogta kedvenc műanyag hajráfját, és egyszerűen rányomta a fejemre. Őszinte leszek, nem kis időbe telt mire én magam is megkedveltem ezt a bájos, ám kissé merev divatkiegészítőt, de egy ideje szinte csak ezekkel a szépségekkel van tele a fürdőszobai fiókom. Legnagyobb örömömre idén nyáron újra bekerült a divat körforgásába, csak ezúttal sokkal csinosabb, pazarabb verzióban. 

the_best_bath_time_essentials_3.jpg

Tovább

Exkluzív előadásra készül a Budapesti Operettszínház

Trianon a hétköznapi ember szemével

Cári Tibor és Dolhai Attila Szétszakítottak című musicaljét négy részben, június 4-én, 5-én, 6-án és 7-én 16 óra 30 perces kezdettel nézhetjük meg a színház Facebook-oldalán. A Szétszakítottak című musical a hosszú bezártság időszakában született.

photo-1482627750753-afdba16659ef.jpg

Tovább

Szájmaszkos mézeskalácsok az egészségügyi dolgozóknak

Az évek alatt milliós nagyságrendű mézeskalács készítésén van túl Bocsi Csilla mézeskalács készítő. A csodálatos magyar népművészeti minták, virágok, tájjellegű motívumok mellett most szájmaszkos mézeskalácsokat is készít a művész.

photo-1523459178261-028135da2714.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása