Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szájmaszkos mézeskalácsok az egészségügyi dolgozóknak

2020. június 02. - Antalfy Krisztina

Az évek alatt milliós nagyságrendű mézeskalács készítésén van túl Bocsi Csilla mézeskalács készítő. A csodálatos magyar népművészeti minták, virágok, tájjellegű motívumok mellett most szájmaszkos mézeskalácsokat is készít a művész.

photo-1523459178261-028135da2714.jpg

„A koronavírus-járvány kirobbanása óta azt érzékelem, hogy az emberek sokkal figyelmesebbek, segítőkészebbek, türelmesebbek és kedvesebbek egymással. A munkahelyek elvesztése, felfüggesztése sajnálatos módon nemcsak Magyarországon, de világszerte is nagyon sok  családot érint. Számos kezdeményezés indult el az interneten, amivel felhívják a lakosság figyelmét, hogy amennyiben tehetik támogassák a magyar vállalkozókat. Fantasztikus  és nagyon megható érzés ennyi szeretet és segítséget kapni. A szájmaszkos mézeskalács által szeretném megköszönni, illetve  tisztelegni és kifejezni  együttérzésem az egészségügyi dolgozókkal és  minden magyar emberrel”.- mondta a népszerű kézműves.

arc_1.jpg

A mézeskalácsok minden darabja az alapanyag beszerzéstől, a tésztagyúrástól, a díszítés, egészen a csomagolásig egyedileg, egyenként, rengeteg kézi munkával készül. Az élelmiszer alapanyagból készült dísztárgyak, nem fogyasztásra készülnek.

Bocsi Csilla munkáit itt nézhetik meg:
https://www.facebook.com/pg/CsillaMezeskalacsa/photos/?ref=page_internal

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9215735824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása