Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

KIA hírek: Felfrissült a Kia Stonic

2020. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

A Kia Motors bemutatta a Stonic alaposan felfrissített új változatát, a cél a modell piaci pozíciójának megerősítése az európai piacon. A Stonic új, magas hatásfokú, tiszta és takarékos üzemű ‘Smartstream’ hajtásláncokkal gazdagodott, s ezek sorában a Hybrid 48V ‘EcoDynamics+’ rendszer, és a márka friss fejlesztésű intelligens kézi sebességváltója is megjelent. A külső és a belső megjelenés alapvetően változatlan maradt, de a választék új keréktárcsákkal, valamint karosszéria-, és tetőszínekkel is bővült. Fontos újdonság, hogy mostantól a Stonichoz is elérhető a Kia új navigációs és infotainment rendszere 8.0 colos érintőképernyővel, és az UVO Connect telematikai rendszer második generációjával. 

az_uj_kia_stonic_6.jpg

Tovább

JÚLIUSI kedvencek / nyár

Örömteli pillanatok #7

Vannak dolgok, melyeken nem tudunk változtatni, mint pl. az idő múlásán, - hisz már csak alig egy hónap maradt vissza a nyárból, és újra itt az ősz -, de persze vannak olyanok is, amiken tudunk, pl. hogy nem maradunk otthon, bezárva a négy fal között, azon aggódva, vajon mikor jön a második hullám, inkább megpróbáljuk kihozni az augusztusból, amit csak lehet. Merjünk hát kicsit hedonistákká válni, és éljük meg a legapróbb örömöket is maximális átéléssel.

summer_in_the_hamptons_5.jpg

Tovább

Téged is vár az ÚjraTervezés Kiállítás és Vásár

2020 tavasz/nyár. Mindenki számára nagy kihívás volt az elmúlt pár hónap. Különböző élethelyzetből, életszakaszból egyszerre mindenki nagyon hasonló szituációba került hónapokra. Otthon lenni, otthon dolgozni. Otthon megfelelni mindennek és mindenkinek és várni és vágyakozni. Vágyakozni arra, hogy megint a barátainkkal, munkatársainkkal - társainkkal lehessünk. Együtt, egymás mellett beszélgethessünk, elmehessünk moziba, kiállításra, színházba, vagy akár végre beülhessünk egy könyvtárba. Nem is szólva az utazásokról!

116279017_3490582417642099_753843366163649395_o.jpg

Tovább

What Car tesztgyőztes az elektromos Peugeot 208

Egy összehasonlító teszt keretében két sikeres vetélytársával mérettetett meg a Peugeot villanymotoros kisautója. Az eredmények részben még az erőpróbát megszervező újságírókat is meglepték. Minden szegmensnek megvan a maga favoritja. Ez még egy olyan, most benépesülő piacon is érvényes, mint amilyen az elektromos városi járműveké. A rangsort egyfelől a vásárlók, másfelől a szakértők állítják fel: annak, aki meg szeretné hódítani a piacot, egyszerre kell a szívhez, az észhez, na és persze a zsebhez is szólnia. A bajnokokat nem könnyű letaszítani a trónjukról, ám ahogy a brit What Car? folyóirat összehasonlító tesztje is bizonyítja, nem lehetetlen.
mini_electric_vs_peugeot_e-208_vs_renault_zoe_front_static.jpg

Tovább

Ruanda szíve kapszulába zárva

A Nespresso legújabb kávékapszula-különlegessége a ruandai Kivu-tó régiójából származik. Az UMUTIMA wa Lake Kivu Rwanda a helyi kávétermelő közösségek kézműves szakértelmének köszönheti frissítő, citrusos-gyümölcsös aromáit és kimagasló minőségét. Az új kávé két hétig csak a Nespresso & You Ambassador szintű klubtagjainak lesz elérhető, majd limitált számban a nagyközönség is hozzáférhet.
immagine1.jpg

Tovább

Rengeteg programlehetőséggel vár Stájerország

Nyári programot, kikapcsolódást, nyaralási helyszínt keresel, ahol a felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálják a számításukat? Biztonságos külföldi nyaralást tervezel és a tengerparton kívül más is szóba jöhet Nálad? Akkor a szomszédos Ausztria a legjobb a választás! Hogy miért? Mert Ausztriában csodás hegycsúcsok (ahová nyáron is működő síliftekkel tudsz felmenni), völgyek, gleccserek, erdők, tavak, csodás strandok és finom ízek várnak mindenkit.
30e616cec92e5e71092d19d0c630877f.jpg

Tovább

Hyundai KONA EV flotta a Mol limo kínálatában

30 darab Hyundai Kona Electric modell érkezik a MOL Limo flottájába. Az új elektromos autó hatótávolságából adódóan a felhasználók akár vidékre is utazhatnak, kihasználva az autómegosztó szolgáltató nemrég bevezetett napi bérlési lehetőséget.
mol_limo_hyundai_konasajtotajekoztato20200805_2.jpg

Tovább

A Szentivánéji Álom lett az idei országtorta

A pilisszentiváni JÓkenyércukrászat hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt hirdet meg. A Szentivánéji Álom győzelmét Budapesten, az Országház Vadásztermében tartott sajtótájékoztatón jelentették be a Magyarország Tortájával és a Szent István napi kenyérrel együtt. Magyarország Tortája a Curiositas lett, melyet a tápiószecsői Hisztéria Cukrászda készített. A két győztes tortát a nagyközönség augusztus 19-től az ország számos cukrászdájában megkóstolhatja.

116788785_3299647796747876_4541374430699473903_o.jpg

Tovább

Kovács Patrícia lett a DS 3 CROSSBACK E-TENSE nagykövete

A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással. A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACKE-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek a DS STORE BUDAPEST-ben. A DS 3 CROSSBACK egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

kovacs_patricia_ds_02.jpg

Tovább

Megújulva tér vissza a kihívások világába a Jeep® Wrangler

Megújulva tér vissza a kihívások világába a Jeep® Wrangler negyedik generációjának speciális változata, a Recon. Az egyedi megjelenésükről és páratlan képességeikről ismert Wrangler modellek különleges sorozata alaposan lerázta az út porát. A legmagasabb felszereltségű Rubicon kivitelre épülő újdonság sosem látott külső és belső jellemzőkkel várja a márka, illetve az utolérhetetlen tudású terepjárók szerelmeseit.
jl_wrangler_recon_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása