Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Gothár Péter filmje is meghívást kapott Sevillai Filmfesztiválra

2020. október 25. - Antalfy Krisztina

Az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban mutatják be a filmet

Immár publikus, hogy Gothár Péter a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készített Hét kis véletlen című filmje meghívást kapott a november 6-14. között futó, csak európai filmekből válogató Sevillai Filmfesztiválra. A rendhagyó vizuális és zenei világ teremtésére vállalkozó alkotást az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban vetítik majd.

hkv_rec709_0079834.jpg

Tovább

Test és emlékezet: Gergye Krisztián új bemutatója

A test emlékezete címmel mutatja be a Nemzeti Táncszínház október 27-én Gergye Krisztián legújabb összművészeti produkcióját, melynek látványvilágát a lengyel avantgárd legjelesebb képzőművészének alkotásai ihlették. A három táncosra és egy kilenctagú kórusra megálmodott mű zenéjét Zombola Péter szerezte. Misztikus, mítikus és mitológikus világok jelennek meg a színpadon, ahol az örök mozdulatlanságba zárt figurák életre kelnek.

_kallai-toth_anett_krisztian.jpg

Tovább

Nagymama vesztegzár alatt

A változás regénye

Az első két Nagymama-könyvben (Nőből is megárt a nagymama, …és megint nagymama) megismert főhőssel nemcsak az történik, hogy az Unoka immár kamaszkorba lépett – a kisebbek is cseperednek, továbbá az évek fölötte sem szálltak el nyomtalanul, ráadásul a férje a nyugdíjas élettel ismerkedik, a kutyája matuzsálemi korban jár, s ha mindez nem lenne elég, ő maga is karanténba szorul, ahogy az egész ország. Hogy lehet ezt átélni, túlélni és mindeközben megőrizni a józan észt és a humort? Ennek az elbeszélésére tesz kísérletet Pataki Éva sorozatának harmadik része, a Nagymama vesztegzár alatt.
photo-1472745433479-4556f22e32c2.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a PONCSÓT

Az örök visszatérő...

Idén ősszel továbbra is divatos lesz a poncsó, ami tökéletes választás a hűvös, őszi reggeleken, amikor a vastag télikabát még túl sok, de azért már elviselünk magunkon valami igazán meleg holmit. A kabát, vagy jelen esetben a poncsó éppúgy stíluselem, mint bármely ruha, amit alatta viselünk. A hidegebb hónapokban ez az a darab, amit az emberek először észre vesznek rajtad. Szóval válassz olyan szépséget, ami tökéletesen kifejezi majd egyéni stílusodat! Az alábbi posztban hoztam is számodra pár szuper összeállítást, mely a Te ruhatáradból sem hiányozhat. 

1_18.jpg

Tovább

Neked volt már részed cyber megfélemlítésben?

A social bullying elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet egy influenszer

Az összes social media platformján több mint 200 ezer követővel rendelkező 23 éves Budavári Fülöp egy komoly társadalmi problémára hívja fel követői figyelmét. A fiatal influenszer már több hónapja posztol olyan tartalmakat Insta- és Youtube-oldalára, melyekkel az social bullying elleni küzdelemre szeretné felhívni a figyelmet. Aktivitása rengeteg rajongója figyelmét felkeltette, és egyre több hazai médium kíséri figyelemmel Fülöp példamutató kezdeményezését. Legutóbbi kampánya során kékre festette a haját, mely az Anti Social Bullying projectje logójának színvilágát tükrözte. 

photo-1600289932552-9d6cf5ebd5ad.jpg

Tovább

Egyedülálló menopauzaprogramot indított a Tesco

A Tesco az október 18-i menopauza világnap alkalmából indította el úttörő menopauzaprogramját, amely az érzékenyítésen és az őszinte párbeszéden keresztül támogatja munkatársnőit a változókor időszakában. A menopauza hazánkban a középkorú női munkavállalók 60 százalékát érinti valamilyen formában, ennek ellenére a témát még sok helyen tabuként, kizárólag magánügyként kezelik. A Tesco programjának célja, hogy a női munkatársak mintegy 30 százalékát képviselő csoport számára őszinte és támogató hátteret és párbeszédre alkalmas platformot biztosítson.

photo-1455637350775-730a9e5a8310.jpg

Tovább

Ezek az ausztrál tűzoltók egész télen melegen tartanak majd

Mi nők szeretjük a férfias férfiakat, és gyakran csillogó szemekkel nézünk a rendőrökre, a pilótákra, na meg a tűzoltókra. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy van valami különösen vonzó az egyenruhás férfiakban, sokan fantáziálnak is róluk, ki ruhában, ki ruha nélkül. Az alábbi posztban elhoztam néhány dögös, ausztrál tűzöltót, akik ezúttal is felsőruházat nélkül álltak a kamerák elé, persze imádnivaló kisállatok társaságában.
australian-firefighters-animals-calendar-2020-5.jpg

Tovább

Goodwoodban debütál a legendás Ford Mustang Mach 1

A Ford ma bejelentette, hogy Európában most először lesz kapható a korlátozott darabszámban gyártott, nagy teljesítményű Mustang Mach 1. Az Egyesült Királyságban megrendezett Goodwood SpeedWeek versenyhétvégén lép először színre Európában az eddigi legerősebb sorozatgyártású Mustang, amit immár a kontinens vásárlói is megrendelhetnek.

unnamed_86.jpg

Tovább

Ennyit fejlődött a Lexus öntöltő hibrid elektromos hajtása

A világ első öntöltő hibrid elektromos luxusautója, a Lexus RX 400h még 15 évvel bevezetése után is a japán luxusmárka büszkesége. A 15 év emlékére a Lexus a belgiumi Zaventem technikai központban összehasonlította a legújabb, negyedik generációs UX 250h hibrid crossovert és az úttörő hibrid SUV-modellt. Az RX 400h hajtáslánca 15 év kemény használat után is ugyanolyan finoman működik, mint újkorában, az UX 250h pedig új mércét jelent a hibrid járművek hatékonyságában és dinamizmusában.
2020-lexus-rx-400h-luxury-suv-ux-250h-crossover-awd-action-003.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása