Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Olvass bele 2021 első Partvonalas könyveibe!

2021. január 21. - Antalfy Krisztina

Olvass minél többet!

A koronavírus-járvány sokféleképpen hat a szabadidőnkre. Egy tanulmány szerint a kialakult helyzet miatti karantén, és a kényszerű otthonmaradás során az online könyvvásárlások száma, na meg az olvasással töltött idő kimagaslóan megnőtt. Én pl. a hétvégi Netflix-maratonok és a hétköznapi Zoom-hívások között gyakran választom kikapcsolódásul az olvasást. A négy fal közé zárva egyedül a könyvek nyújtanak számomra egy olyan ideális világot, ahová bármikor elmenekülhetek a jelenlegi valóság elől. Ha kis időre te is szívesen magad mögött tudnád ezt az egész krízis helyzetet, akkor ajánlom figyelmedbe a Partvonal legújabb könyveit!

pexels-photo-287336.jpeg

Dr. Esche-Belke – Dr. Kirschner-Brouns: Nők a változókor küszöbén
A hormonális egyensúly titkai
Fordította: Fülöp Mónika

A Partvonal Egészségünkre! sorozata újabb kötettel bővül! A változókor nem a világ vége, hanem új lehetőségek kezdete! A legújabb tudományos ismeretek alapján a szerzők új módszereket mutatnak be: segítségül hívják az epigenetika, a stresszkezelés, a mikrobiom-kutatás és a gyógyító táplálkozás eredményeit, hogy az életük középső harmadában járó nők megtalálják az egyensúlyt, és csökkentsék a menopauza hullámvasúthoz hasonlítható kellemetlen testi és lelki tüneteit.
2415671.jpgMegjelenés: 2021. január 28.

További információ itt.

Marty Noble: Jane Austen – Színezőkönyv
Fordította: Bosnyák Gabriella

A Jane Austen műveiből válogatott szellemes és bölcs idézeteket Marty Noble elragadóan bájos illusztrációi teszik igazán különlegessé.

2448682.jpg

Megjelenés: 2021. február 09.
További információ itt.

Patrick Smith: Üdv a fedélzeten!
Tények és tévhitek a repülésről
Fordította: Mezősi Péter

A repülést emberek milliói tartják zavaró, kényelmetlen vagy akár félelmetes élménynek. Patrick Smith, a sokat látott pilóta azonban segít szétválasztani a tényeket a tévhitektől, és mindent elárul, amit csak tudni szeretnénk a légi utazásról. Az Üdv a fedélzeten! amellett, hogy a repülés alapjait is érthetően elmagyarázza, bevezet az utasszállítás és a légitársaságok izgalmas kulisszatitkaiba is. Gondosan összeállított, szórakoztató, helyenként mélyen személyes könyv, ami az ideges turistáktól a gyakran repülő törzsutasokig mindenki számára tartogat érdekességeket.2415670.jpgMegjelenés: 2021. február 10.
További információ itt.

Hedvig Montgomery: Szülői varázslat 3.
Az óvodáskor kihívásai
Lényegre törő válaszok a legfontosabb kérdésekre

Fordította: Veress Kata

A Szülői varázslat 3. – Az óvodáskor kihívásai című könyvében Hedvig Montgomery választ ad azokra a kérdésekre, amiket minden óvodás korú gyerekkel rendelkező szülő feltesz magának. Mennyire fontos a barátság ebben a korban? Tényleg annyira rossz dolog a testvérek közötti harc? Hogyan birkózzunk meg a dackorszakkal, a szerepjátékokkal, az ovis korszak kihívásaival és új érzelemvilágával?2448683.jpgMegjelenés: 2021. február 15.
További információ itt.

További információ:
Partvonal Kiadó

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2516399298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása