Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam: FOREO Bear™ Mini

2021. január 27. - Antalfy Krisztina

Teszten az aprócska arcfeszesítő készülék

Elfogadjuk vagy sem, sajnos a bőr öregedése természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél jelentkezik, a kérdés csak az, hogy mikor válik szembetűnővé. A ráncok kialakulása belső és külső okokra is visszavezethető. Az arc ráncosodását egyrészt az ismétlődő és szokássá vált izom-összehúzódások váltják ki. Amikor azonban az arcizom összehúzódását a felette lévő bőr már nem követi, szép lassan kialakulnak azok a fránya ráncok. Ám mielőtt fejvesztve rohannánk a legközelebbi plasztikai sebészhez, nem árt, ha előtte bevetünk néhány remek házi praktikát.
white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post_7.jpg

Persze az egészséges, sugárzó bőr öregedése is lehet szép és méltóságteljes, de azért valljuk be, mi nők szeretnénk a lehető legtovább fiatalok maradni, bízva abban, hogy arcunk vonásai sokáig lágyak maradnak, a ráncok pedig minél később alakulnak ki. Igaz a ráncképződést csupán húsz-harminc százalékban határozzák meg génjeink, a fennmaradó százalékban viszont minden rajtunk múlik, mennyire vigyázunk önmagunkra.

Bár ma már számtalan ránctalanító csodaszer közül válogathatunk, ami az örök fiatalság receptjét ígéri, szerintem még mindig a megelőzés mindennek az alfája és ómegája. Amellett, hogy rendszeresen eljárunk kedvenc kozmetikusunkhoz, még számtalan dologra oda kell figyeljünk, hogy képesek legyünk lelassítani az öregedés folyamatát...

giphy_153.gif

amiért a bőröd is hálás lesz:


* Először is, ne vigyük túlzásba a napozást és a szolárium használatát. A napozásról azonban nem kell feltétlenül lemondanunk, ha betartjuk a napfürdőzési szabályokat: magas faktorú napfényvédőket használunk - nem csak napozás során -, délelőtt 11 és 15 óra között nem tartózkodunk a napon.

* Fogyasszunk sok folyadékot, zöld teát. Utóbbi mindennapi fogyasztása kedvezően hat a bőr saját védekezési mechanizmusára.

* Mindig bőrtípusunknak megfelelő arckrémeket használjunk. Arckrémünkben legyen E- és C- vitamin.

* A kor előrehaladtával belsőleg is érdemes segíteni a bőrt; Q10 vagy szelén alkalmazott pótlása kedvező lehet.

* Ne vigyük túlzásba a dohányzást és az alkoholfogyasztást, mert mindkettő gátolja a helyes vérkeringést, ezáltal nem jut a bőrünk megfelelő oxigénhez. Ezenkívül próbáljunk elegendő időt fordítani a pihenésre, alvásra is.

* Iktassuk be a rendszeres testmozgást. Sportolás közben ugyanis a szervezet vérkeringése javul, így a bőrsejtek is több oxigénhez jutnak. Az edzés azonban nem csak a testünknek, de az agyunk számára is nagyon fontos! Olvassunk könyveket, tanuljunk idegennyelveket, játszunk olyan játékokat, melyek megmozgatják az elménket!

* Táplálkozzunk tudatosan; napi minimum 2 liter folyadék elfogyasztása, a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, rostdús étrend segíti az emésztést, így pedig a szervezetben lerakódott méreganyagok kiürítését.    

1611746171020-01.jpeg

kis segítség az öregedés lelassítására:


A 21. században a hiúság legújabb ruhája a fiatalság. Ám, ahhoz, hogy 40 fölött is megőrizzük fiatalos kinézetünket, már nem elég a napi két liter víz elfogyasztása, és némi ránctalanító arckrém felvitele az arcunkba. Kell egy kis plusz! 
Ez a plusz pedig a FOREO Bear™ Mini.

A készülék az arc fitneszt egy egészen új szintre emeli: a mikroáram és a T-Sonic™ rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el. A BEAR Mini stimuláló mikrovezetői tonizálják a bőrt, míg a FOREO egyedi T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. A BEAR készülékhez a Foreo For You applikáción keresztül az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.1611746072477-01.jpeg

bár kicsi, de heves

Ahogy a testünknek, úgy az arcbőrünknek is kell az edzés. A régi római közmondás szerint is; ép testben ép lélek, vagyis a mozgás, a sport egészségünk megőrzésének egyik alapvető eszköze. Ám bőrünk egészségét, szépségét és állapotát is javíthatjuk edzéssel, finom, lágy masszázzsal.

A FOREO Bear Mini esetében a macifej formájú készülék remekül kombinálja a mikroáramos arclifting kezelést a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

Soha nem használjuk krém vagy szérum nélkül, azzal csak többet ártunk a bőrünknek.   

1611746087882-01.jpeg

hogyan kell használni?

  1. LÉPÉS: Töltsd le a FOREO For You alkalmazást itt: Android vagy Apple
  2. LÉPÉS: Csatlakoztasd az alkalmazást Bluetooth-on keresztül, és a BEAR™-en nyomd meg az univerzális gombot az eszköz feloldásához és regisztrálásához.
  3. LÉPÉS: Vigyél fel szérumot a bőrödre egyenletesen, amely segít vezetni a mikroáramot
  4. LÉPÉS: Válaszd ki a kezelést és a mikroáram erősséget az alkalmazáson keresztül vagy manuálisan az univerzális gombbal, és végezd el az arckezelést a BEAR™ -rel:

Vezesd végig a félgömböket az arcod, a homlokod, és a nyakadon. Ha túl erősnek érzed a stimulációt, a bekapcsoló gomb nyomogatásával menet közben is állíthatsz az intenzitáson.

photogrid_plus_1611749797682_1.jpg

előnyei:

* A bőröm nagyon szereti, ezért én is szeretem. Általában 2-3 naponta kényeztetem vele az arcomat, néha kicsivel hosszabb ideig, mint ahogy az előre beállított program azt előírja.  

* Imádom a színét és a formáját. Színét tekintve a FOREO Bear Mini pink és levendula színben választható, míg a formája a két, krómozott cinkötvözetből álló félgömb alakú elektróda miatt tényleg olyan, mint egy macifej. Nagyon cuki! 

*
Tetszik, hogy kicsi és ezáltal utazásbarát. Praktikus méretének köszönhetően bárhová magammal vihetem, akár utazásra, rövidebb hétvégi kiruccanásokra, esti randevúra, de akár a munkahelyemre is, hisz könnyedén elfér bármilyen táskában, neszesszerben. 
1611750707959.jpeg* Kíméletes a bőrrel, de erőteljes a mimikai ráncokkal. Három intenzitási szinten  (a fejen 3 indikátor LED jelzi az intenzitásttudod használni, olyan célzott területekre, mint szemkörnyék, száj, homlok.

* Töltése gyerekjáték, a hipoallergén orvosi szilikon test sokáig bírja a "gyűrődést. A teljes feltöltés 90 percet vesz igénybe, míg az üzemidő teljes feltöltve bőven három hónap is lehet a javasolt napi egyszeri használattal. 

* Jól jön hozzá a dobozkájában található kis tartóállvány is, így könnyedén leteheted bárhová, és biztos nem tűnik el. Nem mellesleg cuki maci fejének köszönhetően még jól is mutat az asztalodon, polcodon.

* Más, olcsóbb, tetszőleges hatóanyagtartalmú szérummal, gélkrémmel vagy maszkkal is remekül használható, a lényeg, hogy a FOREO termékeit sose használjuk szérumok, krémek nélkül. Mindig biztosítsuk a készülék számára a "csúszós" felületet!1611750283765.jpeg

eredmény:

Számomra a FOREO BEAR mini teljesítette a bőrfeszesítő, lifting és kontúrozó ígéretét. Bár ez a fajta „gépi” ránctalanító kezelés sem hoz tökéletes eredményt, - főleg ha már kialakultak azok az undok, mély ráncok - de a bőröm már az első használat után szebb, üdébb és fiatalosabb lett tőle. A felszínen lévő apróbb ráncokat, pigmentbeli eltéréseket pedig láthatóan eltüntette. Az apróbb mimikai ráncok  elhalványulása mellett, még a gyulladások és a pattanások megszűnését is tapasztaltam. A maszktól kialakult aknék, gyulladások látványosan enyhültek.

Természetesen ez a FOREO újdonság sem épp egy olcsó készülék - az ára 72 640 Ft körül mozog -, de még mindig olcsóbb, mint kés alá feküdni. Azoknak ajánlom, akik már nem látnak látványos javulást a ránctalanító krémektől, de vágynak valamilyen műtét nélküli bőrfeszesítő kezelésre.

További információ:
FOREO

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5516404254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása