Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Cipők, amiket idén tavasszal imádni fogsz

2021. február 05. - Antalfy Krisztina

Pénztárcabarát szépségek

Ami a cipőket illeti, megrögzött gyűjtő vagyok. Egy szép cipő számomra a vágy valódi megtestesítője. Carrie Bradshaw-hoz hasonlóan én is a gardróbomban szeretem tudni a fizetésem nagy részét, gyönyörű ruhák és tűsarkú cipők formájában. Egy szép lábbeli mindig új lehetőséget rejt magában, amely által mi magunk is képesek vagyunk megváltozni. Így talán nem véletlen, hogy amikor szembejött velem a Kalapod.hu oldala, azonnal belevetettem magam a kínálatba. És az eredmény, újabb csodás topánok, amelyek segítségével úgy hozhatjuk elő magunkból a valódi Nőt, hogy közben nem kell eladósodnunk.
brown_girl_and_cat_photo_collage_1.jpg

A cipők iránti ellenállhatatlan vonzalmam úgy hat éves koromban kezdődött, mikor először bújtam bele anyu kedvenc 10 cm-es tűsarkújába. Azóta persze én is felnőttem, de a szép cipők iránti szerelmem mit sem változott, csak azóta már magamnak veszem meg őket. Az a jó a tűsarkú cipőkben, hogy képesek teljesen átformálni a megjelenésünket, és előhozni belőlünk a legjobbat: magabiztosabbá válunk, vonzóbbá és minden megtett lépéssel szexisebbé.

orange_art_photo_collage_9.jpg

Persze nem minden élethelyzetben viselhetünk magassarkút, de ha fel akarjuk hívni magunkra a figyelmet, pusztán elő akarjuk hozni magunkból azt a bizonyos femme fatale-t, vagy csak egyszerűen határozott nőnek akarunk tűnni egy-egy adott helyzetben, akkor bizony egy szép tűsarkú cipő elengedhetetlen része az öltözékünknek.
giphy_157.gif

Optikailag hosszítja és karcsúsítja a lábakat, kisebbnek tűnik benne a lábfejünk és közben növeli a magasságunkat. Nem mellesleg olykor elég egy szép cipő ahhoz, hogy felfrissítsük a gardróbunkat; a régi ruhánk is teljesen átértékelődik, ha egy csodás új tűsarkúval párosítjuk. Számomra a cipő vásárlása nem hóbort, vagy rövid távú örömforrás, egy szép cipőtől ugyanis megnő az önbizalmam.

A tűsarkú cipőt viselő nő magabiztosságot és önállóságot sugall...

A tűsarkú szépségek mellett azonban számtalan más cipőre is szükségünk van a rohanó hétköznapokon: balerina, sportcipő, szandál, bokacsizma. Ám a hatalmas kínálatot látva könnyedén elbizonytalanodhatunk, hisz nem könnyű eligazodni a színek, fazonok, sarokmagasságok végtelen forgatagában. Az alábbi összeállításban elhoztam az én legnagyobb kedvenceimet a Kalapod.hu oldaláról, melyek között biz

1. A klasszikus tűsarkú...

Ma már elképzelhetetlen, hogy ne legyen (majdnem) minden nőnek legalább egy magas sarkú cipője a szekrényében. Meglehet, hogy olykor száműzve van a legmélyebb fiók aljára, de időről-időre mindig adódik olyan alkalom, amikor a legjobb szolgálatot teszi a számunkra. Persze ezekben a darabokban nem fogunk a dolgos hétköznapokon rohangálni, hosszú gyalogutakat megtenni, tömegközlekedésre szállni, a vezetés sem túl egyszerű bennük, de egyrészt sokunknál elvárt része az üzleti megjelenésnek, másrészt még a legkonzervatívabb összeállítást is csábítóvá varázsolják. Kell ennél több?

Link
144736058_794678078069749_731229372129093763_n_1.jpg2. Azok a 80-as évek...

Kék köpeny, orosz nyelvleckék, Trabant, remek zenék, hatalmas, dauerolt frizurák, rendkívül rikító, neon sminkek, furcsa, élénk színű ruhák és hegyes orrú, V kivágású cipők, melyek textúrája, vágása és sarka ma már teljesen retrónak számítanak. A '80-as évek divatját semmivel sem lehet összetéveszteni.

S bár örülök, hogy sok minden feledésbe merült a 80-as évekből, ám kislány koromban szinte beleégett az agyamba a Whitesnake - is This Love klipje, amiben egy gyönyörű nő hófehér tűsarkúban szerepel. Azóta is az egyik kedvencem a fehér tűsarkú, így jó látni, hogy ez a fajta retró fazon, enyhén hegyes orral, különleges V-kivágással ismét vissza tért a divatba. Extravagáns, szexi és végtelenül nőies! 

Linkimg_20210205_142331_280.jpg3. Szandál, nemcsak nyárra...

Egy szép, minden alkalomra megfelelő szandál tökéletes választás, ha divatosan, nőiesen szeretnéd érezni magad, és nem csupán a nyári melegben, de a hűvösebb, tavaszi napokon is. Ha pedig különleges megjelenésre vágysz, akkor bátran szerezz be egy feltűnő, kövekkel díszített szandált, ami remekül mutat kedvenc ruháidhoz.

Link
1612531323227-01.jpeg4. Balerina, az ideális társ...

Ez a bájos cipő igazi jolly joker, kényelmes és mégis végtelenül sokoldalú. Elegáns és sportos szettekkel egyaránt jól mutat, hordhatjuk irodában, otthon, rohanós hétköznapokon, de a hétvégi programokhoz is tökéletes választás.

Linkjm-z280_azul_marino_1.jpg5. A tökéletes fekete körömcipő...

Minden női gardróbban ott a helye! Fekete vagy nude árnyalatban, de minden szetthez illeni fog. Szánjunk időt arra, hogy megtaláljuk a kényelmes és tökéletes tűsarkút, ami aztán évekig szolgálhat bennünket.

Linkf1027_black_1_b.jpg6. A laza sportcipő...

Az edzőtermeket elhagyva a sportcipők mára meghódították az utca divatját is. Bátran kombinálhatjuk sportos darabokkal, de elegánsabb összeállításokkal is; farmerrel, ruhával, divatos rakott szoknyával.

Linkgg512_white_3.jpg7. A kényelmes bokacsizma...

Egy szép és kényelmes bokacsizma nélkül elképzelhetetlennek tartom a tavaszi szezont. Vastag, masszív sarka gondoskodik a kényelemről, stílusos kialakítása a divatos megjelenésről. Legjobban a szűk fazonú nadrággal érvényesül!

Linkf6013_camel_2.jpg 
Bármit is diktál a divat, mindig figyelj a kényelemre! Válassz a lábformádhoz illő fazont, így új cipőd sokáig megbízható és kényelmes társad lesz a mindennapokban!

Jó vásárlást!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1216414618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása