Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Küldj egy könyvölelést annak, akit a legjobban szeretsz!

2021. február 07. - Antalfy Krisztina

Február 14-én ismét itt a Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe. A könyv mindig szép ajándék. A Líra ezúttal egy különleges díszdobozban kapható könyvcsomagot állított össze erre a napra. Az akciót a lira.hu oldalon éred el. Az alkalom szellemében olyan könyvújdonságokat válogattak számodra össze, amelyek pillanatok alatt romantikus hangulatba hoznak. A csomag a könyvek mellett a Les Cadeaux de Flore édességműhelyben készült csokoládés vagy rózsás pillecukrot is tartalmazza. photo-1562709755-dd246745e3c2.jpgA francia cukrászdákban guimauve néven ismert levegősített, habosított cukorka igazi különlegesség! Kiváló minőségű alapanyagokból készült, a végeredmény pedig pillekönnyű textúrájú, de tömény cukorka. 

4 könyv közül választhatsz:

Darázsfészek című meggyőző, gyönyörűen megírt történet, melyben a párkapcsolat, a hivatás és anyaság egyaránt középpontba került.

Lánytörténet szerzője Annie Ernaux a kortárs francia irodalom egyik legjelentősebb alkotója. Regénye egy önéletrajzi ihletésű nyomozás története.

Ki a legszebb? című fiataloknak szóló regény Hófehérke ismert történetének egy olyan változatát meséli el, amellyel az olvasóközönség eddig nem találkozott. Egy történetet, mely szerelemről, veszteségről, és egy csipetnyi mágiáról szól, a Gonosz Mostoháról.

A két út könyve című könyv azt mutatja meg egy hospice-dúla történetén keresztül, hogy vajon mi alakítjuk a választásainkat, vagy a választásaink alakítanak bennünket? Kik lennénk most, ha másként alakult volna az életünk?
unnamed_90.jpgSarah Crossan: Darázsfészek

Ana és Connor három éve szeretők. Szűk hotelszobákban, zsúfolt kávézókban, rövid üzenetekben és lopott hétvégéken egy olyan világot építenek maguknak, amelyben kettejükön kívül nincsen másnak hely, és amelyből esténként más-más családhoz térnek haza.

Egy nap aztán megtörténik az elképzelhetetlen: Connort halálos baleset éri, és Ana egyedül találja magát a titkuk fogságában. Ráadásul a legrosszabb szerepben - hivatalból, hagyatéki ügyvédként pont neki kell vigaszt és megnyugvást nyújtania a gyászoló özvegynek.

2453859.jpg

Hogyan veszíthetünk el valakit, akiről a világ azt sem tudta, hogy a miénk? Hogyan gyászolhatunk meg valamit, ha a fájdalmunkat nem beszélhetjük ki? Sarah Crossan regénye két egymás árnyékában létező házasság élveboncolása, egy volt szerető érzelemteli, ám kegyetlenül őszinte vallomása szerelemről, veszteségről, az elengedés és a megbocsátás útvesztőiről.

Amennyiben február 8-ig megrendeled a Líra Valentin-napi könyvcsomagját, úgy az február 14-ig kiszállításra kerül, amivel így még időben meglepheted szeretteidet. Amennyiben más könyvek közül választanál, a Líra oldalán ebben is segítségedre lesz.


A Líra weboldalán találsz 100 romantikus vagy pont anti-romantikus tematikájú olvasmányt.
Válogass bátran ide kattintva!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6516420030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása