Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

3 tipp,hogy felejthetetlen legyen az idei Valentin-nap

2021. február 10. - Antalfy Krisztina

Közeledik a szerelmesek napja, amelyet világszerte február 14-én ünnepelnek. Bár a partnereknek egész évben kellene bizonyítaniuk az egymás iránt érzett szerelmet, a Valentin-nap egy különleges alkalom lehet egy kettesben eltöltött kellemes estére. Az Astratex pedig ezúttal is segít kiválasztani a tökéletes fehérneműt ahhoz, hogy ez az alkalom mindkettőtök számára felejthetetlen legyen.
astrxvalen8646.jpg

Merész, gyengéd és játékos. A csábító fehérneműk kínálata hatalmas! Hogy megkönnyítsem a választást, az alábbiakban bemutatok három inspiráló trendet az idei Valentin-napra. De ne feledd, a legfontosabb az, hogy Te jól érezd magát a bőrödben!

Légy titokzatos!

A „femmefatale”azért vonzó, mert kissé elérhetetlennek tűnik. Vannak titkai, amelyeket csak a kiválasztottjaival oszt meg. Jól tudja, mi áll jól neki, és nem fél megmutatni a bájait, miközben minden helyzetben megőriz egy bizonyos színvonalat. Szeretnél Te is a Valentin-nap estéjén a végzett asszonyává válni? Válassz fekete színű vagy más sötét tónusú fehérneműt!

Választhatsz izgató csipkét vagy játszhatsz egy kicsit az anyagokkal. Lenyűgöző például az áttetsző tüll és a szatén vagy a virágos hímzés kombinációja. Ha még nincs tapasztalatod a harisnyakötős harisnyával, itt az alkalom ezen változtatni! A harisnyakötő öv minden testalkatnak jól áll, intim pillanatokban és ruha vagy szoknya alatt hétköznapokon is viselhető. Egy csábító szett részeként is beszerezheted, melltartóval és női alsóval együtt.
astrxvalen2270.jpg
Ne félj a színektől!

Ezen az estén mutasd meg az érzéki, temperamentumos oldaladat. Légy az a nő, aki tudja, mivel tudja magára vonzani a figyelmet. Magabiztos, imádja a testét és nagyon nem foglalkozik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Előszeretettel provokál és tud kacérkodni is, mégis minden helyzetben igazi hölgy marad. Pontosan ilyen érzést fog nyújtani a mutatós színekben készült csábító fehérnemű! A Valentin-napra illik a tűzpiros szín – a szerelem színe –amelyet nem lehet nem észrevenni.

Próbáld ki például a tűzpiros csipke melltartót, mely fekete és fehér színben is elérhető, hozzáillő női alsóval, melyet széles harisnyatartó övvel is kiegészíthetsz. Esetleg válassz szexi hálóinget, amely a fényes szatén és gazdagon díszített csipke ellentétjeivel játszik. Meglátod, hogy a tűzpiros szín mennyire nyerő lesz!astrxvalen6409a.jpgA gyengédség hullámain

Úgy érzed, a fekete és a tűzpiros nem Neked való? Akkor válaszd a bevált, gyengédséget árasztó világos színárnyalatokat, a csipkét és az ártatlan romantikus megjelenést. Ennek a kombinációnak köszönhetően a kettőtökről szóló „love story” főszereplőjévé és rendezőjévé válhatsz. Ami a fehérnemű színét illeti, nem feltétlenül kell fehérnek lennie, a meztelen bőrön jól mutat a pezsgőszín, a halvány rózsaszín és púder színárnyalat is - így egy kicsit kísérletezhetsz is anélkül, hogy el kellene hagynod a finom tónusok zónáját.astrxvalen2274.jpgVálaszthatsz klasszikus szettet, amely egy melltartóból, női alsóból, harisnyatartó övből és harisnyából áll, de maradva a világos színeknél, választhatsz egy sokkal merészebb fazont is. Egy fehér body-ban csipkével, tüllel, mély dekoltázzsal és rafinált kivágásokkal egyszerűen ellenállhatatlan leszel! Ha pedig a párod fantáziájának is teret szeretnél hagyni, a fehérneműt elrejtheted egy csipkés szegélyekkel és szélesebb ujjakkal készült krémszínű köntös alá.

További információ:
 Astratex

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8416422130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása