Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Töltsd a Valentin-napot a Netflix előtt

2021. február 11. - Antalfy Krisztina

Van aki kedveli, van aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, és még mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a napnak nem csak a szerelemről kellene szólnia. A Netflix kínálatában minden hangulathoz találunk megfelelő filmet vagy sorozatot, érezzünk akárhogy is február 14-gyel kapcsolatban.bridgerton_108_unit_01959r.jpg

Vágyhatunk érzéki kalandokra, mint az Ellenállhatatlan kísértés szereplői, kereshetjük az igaz szerelmet, mint Daphne Bridgerton, de az is rendben van, ha épp most végeztünk a literes fagyisbödön teljes tartalmával egy szerelmi csalódás utáni hiányérzet csillapítására. Na és persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik csak azt kívánják, legyen már vége ennek a “nyálas-cukormázas-szivecskés” felhajtásnak.
pexels-photo-2726370.jpeg
Az első  szerelem

Ki ne emlékezne az első szerelmére, a bénázásokra, az első csókra, az izzadó tenyérre. A Netflixen igazán sok alkotással eleveníthetjük fel ezeket az emlékeket, kezdve a tabutémákat döntögető Szexoktatástól olyan izgalmas tinidrámákig, mint például a Riverdale az olyan furcsa párosításokig, mint amikkel az Én még sosem… alkotói mutatnak be. netflix-valentin-hu-matrix.jpgNetflix tipp: 

A fiúknak - Örökkön örökké
A csókfülke
Julie and the Phantoms
Én még sosem…
Riverdale

Az igaz szerelem nyomában

Az igaz szerelem felkutatása sosem volt egyszerű feladat. Ezt támasztja alá az elsőbálozó anyák kínkeserves erőfeszítése a György-korabeli Angliában játszódó Bridgerton család, vagy a Jexi - Túl okos telefon, amely a maga könnyed alpáriságával világít rá napjaink  párkeresési nehézségeire. Jó hír azonban, hogy aki mer az nyer, tartson ez bármennyi ideig is, és ahogy oly sok filmben, jöhet a happy end.
valeria_s1_valeria_adrian.jpg
Netflix tipp:

A Bridgerton család
Garantált szerelem
Vak szerelem
Az utolsó királyság
Édes magnóliák                                                                                                                            

Forró kalandok a téli fagyban

A hétvégén még tartja magát a fagy, úgyhogy Valentin-napon nyugodtan magasabb hőfokra kapcsolhatunk (és itt nem csak a fűtésszabályozó feltekerésére gondoltunk). A Bridgerton család idősebb tagjai biztos tudnak újat mutatni.
darkdesire_season1_episode2_00_26_00_05.png
Netflix tipp:

Ellenállhatatlan kísértés
Bűnös vágy
Barátság perverziókkal
Valeria
Te                                                   

Őrült, dilis...szerelem?

Csináltál már totál hülyét magadból, mert az érzelmek annyira elvakítottak? Volt olyan, hogy azt vetted észre, megszállott/őrült/csetlő-botló üzemmódba váltottál? Ne aggódj, ez csak a szerelem, ezek sokszor teljesen átlagos tünetek.  ;) Külön felhívnánk a figyelmet a Rév Marcell közreműködésével készült Malcolm és Marie című alkotásra, amelyben Zendaya alakításához még John David Washingtonnak is fel kellett kötni a gatyáját.y1_bookstore_12102017_bs_962_1920x1280.jpegNetflix tipp:

Malcolm és Marie
Kétségbeesette
Hát nem romantikus?
A másik Missy
Mindig csak talán                                                                             

Anti-Valentin-nap

Ugyan a Valentin-nap előtti péntek 12-ére esett, de egy jó horror biztosan eltereli a figyelmet a szerelmesek ünnepéről. A Péntek 13, vagy a Vérengzés is jó választás ha valami igazán ijesztőre vágyunk, a könnyed szórakozást kedvelőknek a Sokat akar a szarka című filmet ajánlanánk, a sci-fi rajongóinak pedig az Űrsepregetőket.iir-fp-0001r.jpgLegyen bármilyen is a hangulat, álljunk bárhogy is február 14-éhez, a Netflix műsorkínálatával biztosan nem fogunk unatkozni.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8316423684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása