Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A CUPRA 3. évfordulóját ünnepli

2021. február 22. - Antalfy Krisztina

A CUPRA Formentor, az első, egyedülállóan a márkának kifejlesztett jármű, a CUPRA 3. évfordulójára a CUPRA Formentor VZ5 világpremierjével lép a következő szintre. Öthengeres szívet párosít a nagy teljesítményű CUV-hoz, még nagyobb dinamizmust, valamint még kifinomultabb és exkluzívabb élményt nyújtva. A CUPRA Formentor VZ5 célja egy még egyedibb ajánlat elérhetővé tétele.
cupra-formentor-vz5_01_hq.jpg

A CUPRA Formentor már a CUPRA DNS-ének manifesztuma, amelyet úgy terveztek és alkottak meg, hogy olyan ikonikus modell legyen, amely ötvözi az innovációt, valamint az intuitív és dinamikus vezetési élményt. A Formentor VZ5 átlépi ezen attribútumokkal a határokat.

„Amikor a CUPRA 3. évfordulóját ünnepeljük, a Formentor VZ5 az elismert öthengeres benzinmotor használatával teszi emlékezetessé ezt az alkalmat, amely a nagy teljesítményét még kifinomultabb külsővel ötvözi annak érdekében, hogy a jármű az autók rajongóinak a maximális teljesítmény kifejezője legyen, - mondta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke.

A CUPRA Formentor VZ5 sportos formája a hátsó részre helyezett vizuális hangsúly és a motorháztető hossza kiemeli dinamikus arányait, és a szoborszerű forma alatt az öthengeres 2,5 literes TSI motor lapul, amely 390 lóerőt (287kW) és 480Nm nyomatékot szállít. Egy motor, amely maximalizálja az izgalmat a volán mögött.

Tökéletes eszköz arra, hogy a CUPRA 3. évfordulóját önálló márkaként ünnepelje, és folytatva a munkát ösztönzést jelentsen a CUPRA DNS-t magukénak tudó járművek létrehozására. Olyan járműveket megépítésére ösztönözzön, amelyek sokféleséget kínálnak, és függetlenül attól, hogy Ön rajongó vagy minden nap minden helyzetben kívánja vezetni, egyformán kívánatosnak találja..

A CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24 700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc terStegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4516447478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása