Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Legyen Divat a Női Vezető!

2021. március 19. - Antalfy Krisztina

Ismerd meg a Menedzserszövetség sokszínűségi kampányát

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére, ezért 2021. március 8.-án az Instyle-al közösen kampányt indít “Legyen Divat a Női Vezető!” címmel. A “Legyen Divat a Női Vezető!” kampány koncepciójának kidolgozásakor az ügyvezetés célul tűzte ki, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek főszereplésével felhívja a figyelmet számos sikeres női közép- és felső vezetőre. Akik szakmájukban elért sikereik által példaképek lehetnek, pozitív, követendő utat mutathatnak a fiatalabb generáció́ tagjai számára, akik most tervezik, építik karrierútjukat. 
ldnv_blasko_nikolett_screen.png

A Menedzserszövetség női vezető tagjait az InStyle divatfotó-sorozatának keretein belül közelebbről is megismerhetik, tanácsaik és tapasztalataik pedig motivációt adnak a feltörekvő fiatal női generáció számára.

A “Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretein belül a 37 főszereplő női vezető mini-interjúja és videó üzenete az InStyle weboldalán (https://www.instyle.hu) és a Menedzserszövetség social media felületein kerül megosztásra március 9. és március 31. között. Kövessék a programot és fogadják az inspiráló történeteket nagy szeretettel!

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója az új FIAT 500, támogatói a Lease Plan Hungária Zrt., a Praktiker Kft., az Authentic Beauty Concept, a Millenáris Nonprofit Kft., a NUBU és az InStyle.
ldnv_barta_anita_screen.png

Menedzserek Országos Szövetségéről:

A Menedzserszövetség 30 éve áll a menedzserek szolgálatában és jelenleg közel 250 felsővezető beosztású egyéni taggal büszkélkedhet. Megfogalmazott és deklarált alapértéke az etikusság, ennek keretében célja, hogy a magyar vezetők világszínvonalú felkészültséggel, morális tartással és környezetük iránti felelősséggel lássák el vezetői feladataikat. A Szövetség küldetésének tekinti a menedzserek társadalmi és szakmai elismertségének, hírnevének, pozitív megítélésének és megbecsülésének fenntartását és erősítését. Mindezek mellett elősegíti a menedzser tevékenységnek mind a hazai, mind a nemzetközi vezetési gyakorlatban kialakított és elfogadott erkölcsi normák szerinti gyakorlását.ldnv_bekefi_veronika_screen.pngA Menedzserszövetség erősíti a vállalatvezetők közötti személyes és üzleti kapcsolatokat. Hiszi, hogy a vezetők között a kölcsönös előnyökre, a nyitottságra, a haladásra alapozott együttműködés előnyös mind személyes sikereikre, mind az általuk vezetett szervezetek, mind a társadalom hasznára nézve. Elősegíti a vezetők által felhalmozott tudás- és tapasztalatanyag egymás közötti megosztását.

Az elnökség tisztségviselőinek célja a magyarországi felsővezetői közösség összefogása és támogatása, képviselve a Szövetség tagjainak érdekeit és szem előtt tartva a társadalmi értékteremtés filozófiáját.

Fotó: Pejkó Gergő, Haj: Szofrán Zsolt, Color Frame Szalon (Authentic Beauty Concept), Smink: Pallag Evelin, Katz Nikolett, Styling: Ujvári Viktória (InStyle), Ruha: NUBU.

A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala:
https://menedzserek.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8116470406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása