Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a legújabb Daalarna MIRROR kollekció

2021. március 23. - Antalfy Krisztina

Egy éve annak, hogy a világjárvány a mindennapjaink része lett. Egyre erősebb a késztetés bennünk, hogy kiszabaduljunk a négy fal közül, ismét társaságba, eseményekre járjunk, és a rongyosra hordott melegítőt lecseréljük valami ünnepibbre.unnamed_92.jpg

Kétségbeesetten keressük a kiutat a jelenlegi, olykor kilátástalannak tűnő helyzetből, néha már-már az őrület határán táncolva, miközben önmagunkat, a vágyainkat és a szükségleteinket is folyamatosan újraértelmezzük.

Kik vagyunk? Hogyan változtunk ebben az egy évben?
Kivé váltunk a négy fal között eltöltött idő alatt? – tesszük fel az identitásunk újraértelmezése köré épülő kérdéseket a tükörbe pillantva.

Az egy évvel ezelőtt még ideiglenesnek hitt állapot mára a mindennapjaink részévé vált, és talán már magunk sem hisszük el, hogy egyszer tényleg vége lehet, és újra magunkhoz ölelhetjük a számunkra legfontosabb embereket.

Vajon meddig tart ez a kilátástalanság? Lesz-e happy end a végén, akárcsak a mesékben? A Daalarna MIRROR kollekcióhoz készült kampányfilm ezt a lelkiállapotot ragadja meg.

Film: Papp Éva & Schneider Zoltán 
Modell: Nagy Berta / Attractive Models
Haj & Smink: Kiss Csilla
Helyszín: Esterházy-kastély, Fertőd

További információ:
https://secretstories.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6016475170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása