Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Köszöntsd a tavaszt a Pandora új kollekciójával!

2021. március 24. - Antalfy Krisztina

Kombinálj és hangsúlyozd ki nőiességed

Most tavasszal engedd, hogy kinyíljon a világod olyan designoknak hála, amik vidámságot és a virágok szépségét idézik. Adj egy kis játékos pluszt bármelyik tavaszi szettedhez ezekkel a finom, kecses gyűrűkkel és új charmokkal.desktop_2_960x508.jpgEz a szezon egy új árnyalatot hozott magával: a Lila százszorszép charmokat, amik tökéletesen kiegészítik a Rózsaszín százszorszép ékszerek stílusát. Akár gyűrűket halmozol, akár különböző színű charmokat mixelsz a kedvenc karkötődön vagy nyakláncodon, végtelen lehetőségek állnak előtted, hogy te is virággyermekké válhass.

“A kollekció célja, hogy újra kapcsolódhass a belső gyermeki éneddel, hogy ismét megtalálhasd az ártatlan felfedezés örömét” mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatív igazgatói.desktop_1_960x508.jpg

“A kézműves szakértelemnek és a részletgazdag tűzzománc munkának köszönhetően ki tudtuk hangsúlyozni a százszorszépek természetes szépségét.”

Viseld magadon a mindennapi kis csodák emlékeztetőjeként ezeket a bohó ékszereket, amik a tavasz csodáját, titokzatosságát és reményteliségét szimbolizálják.

További információ:
Pandora

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr516475888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása