Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az ÉKSZERBOLT, ahol Te is megtalálod az igazit

2021. március 30. - Antalfy Krisztina

Gyönyörű tavaszváró ékszer kavalkád

Lassan, de biztosan beköszönt a várva várt tavasz, így eltehetjük végre a nehéz ruhákat és elővehetjük a finom, nőies darabokat, melyeknek tökéletes kiegészítői tudnak lenni az időtlen eleganciát és egyediséget sugárzó ékszerek. Ezek a szépségek mindig vidámságot és a gondtalan napsütést idéznek fel bennünk, ezért szerintem minden nőnek fel kéne fedeznie a divatékszerek mesés világát. Az alábbi összeállításban a Divatékszerbolt oldalát szeretném Neked bemutatni, melyben én még soha nem csalódtam.
divatekszerbolt_ekszerek.jpg

Egy szépen kidolgozott ékszer, egy magas minőségű darab, egy feltűnő, egyedi nyaklánc, játékos gyűrű vagy fülbevaló számomra a megtestesült csillogó boldogság ezekben a szürke hétköznapokban. Mert hiszed vagy sem, de az ékszer mindig boldoggá teszi a Nőt, hisz lélekvidító és szépítő hatása van, nem mellesleg, a jól megválasztott darabok még a legegyszerűbb összeállítást is képesek egyedivé, alkalmivá varázsolni.

Az ékszerek a lehető legszemélyesebb és legegyedibb tárgyaink egyike

Biztos vagyok benne, hogy Te is gyakran kaptál ékszert ajándékba egy-egy különleges alkalomra – ballagás, diplomaosztó, házassági évforduló -, vagy örököltél már néhány különleges kincset az édesanyádtól, nagymamádtól. Ám akár bizsuról, akár drágakőről van szó, mindegyiknek megvan a maga érzelmi és lelki értéke, ez pedig igaz a vásárolt divatékszerekre is.ekszer.gifAz ékszereket általában egész életünkön át gyűjtögetjük, nem jellemző, hogy a ruhákhoz vagy a cipőkhöz hasonlóan évszakonként lecserélnénk őket vagy megválnánk tőlük. Hiszen ha jó helyről szerezzük be őket - lásd Divatekszerbolt -, a magas minőségű divatékszerek egy életen át kiállják az idő próbáját, és ha kellően vigyázunk rájuk, még tündöklő fényüket is megőrzik számunkra.

Megéri?

Oh, de mennyire! Bár a divatékszerek olcsóbb anyagból készülnek, mint a nemesfémek vagy a drágakövek, de legalább annyira szépek és egyedien megmunkáltak, mint jóval drágább társaik. Éppen ezért, mivel olcsóbbak, sokkal többet is vásárolhatsz belőlük, ezáltal minden ruhádhoz, alkalomhoz és helyzethez megtalálhatod a legtökéletesebb társat.

Nagyon szórakoztató dolog tud lenni, ha kicsit eljátszol a divatékszerekkel, bátran variáld őket, keverd a stílusukat, - viseld önmagukban, akár egy városi sétához, munkahelyi megbeszéléshez vagy vegyél fel egyszerre több darabot a baráti összejövetelekhez, a hétvégi randevúdhoz.divatekszerbolt_ekszerek.jpgFontos!

Biztosan hallottad már azt a mondást, hogy a kevesebb több! Ez a mondás nem véletlenül maradt fent a köztudatban. Ha felveszel valamilyen feltűnő, egyedi ékszert, amivel a személyiségedet jól ki tudod fejezni, az persze örömteli és remek dolog, de nem jó egyszerre túl sok feltűnő dolgot viselni.

Az ékszer öltöztet

Az igazán szép ékszer valóban öltöztet, növeli az önbizalmad és segíti a tökéletes megjelenést. Tanuld meg, hogyan építheted be a divatékszereket a ruhatáradba, hiszen ezek a darabok egyéniséged és egyedi stílusod legalapvetőbb kifejezői lehetnek.

De ne feledd, egyszerre csupán egy feltűnő darab legyen rajtad! Sajnos a túl sok, vagy a rosszul megválasztott ékszer legalább annyira képes elnyomni egy szép ruhát, mint ahogy a stílusos divatékszer képes új életre kelteni a leghétköznapibb összeállítást.divatekszerbolt_ekszerek_1.jpg

A csillogó divatékszerektől az öltözékünk hétköznapiból kivételessé, különlegessé válik.

Képzeld el, mihez vennéd fel

Ugye nem akarod csupaszon hagyni a nyakad, a csuklód vagy a füled? Ha megvan a ruha, a hozzá illő cipő, akkor bizony kell egy szép ékszer is, ami tökéletessé varázsolja a teljes szetted. Az ékszerhasználat persze mindig annak függvénye, hogy mi van rajtad: teljesen más ékszereket viselünk egy csajos estén, randevún, mint a munkahelyünkön vagy állásinterjún: ami az egyik helyen teljesen belefér, a másikon már túl sok.

A gyöngysor pl. ma legalább annyira stílusos és divatos, mint amennyire elegáns és klasszikus – éppen ezért remekül áll egy kosztümhöz, de farmerrel és pólóval is felvehető.   

Míg a kis fekete ruha megköveteli az elegáns, visszafogott ékszereket, addig a hétköznapi darabokhoz, zárt felsőkhöz, kötött ruhákhoz, garbókhoz jobban mutatnak a hosszú, lógós, - idén oly divatos - rétegelt nyakláncok.

A nyári, pánt nélküli darabok szinte kiáltanak egy-egy feltűnő, élénk színű statement nyakláncért. Az irodai megjelenést pedig igazán elegánssá, mégis nőiessé tudod varázsolni, ha a blúzodhoz, galléros ruhádhoz rövid, medálos nyakláncot választasz. Munkahelyre, állásinterjúra mindig letisztult, egyszerű darabot vegyél fel. divatekszerbolt_ekszerek_2.jpgVégül jöjjön az örök darab - személyes nagy kedvencem -, ami sosem megy ki a divatból, a Swarovski ékszerek, melyek mindig kifogástalan megjelenést kölcsönöznek számunkra - legyen szó bármilyen napszakról, évszakról, eseményről. A Swarovski ékszer az elegancia és a csillogás jelképe. Az Ikonikus hattyús ékszerek mellet számtalan ragyogó darab közül válogathatsz a www.divatekszerbolt.hu oldaláról, köztük a időtlen és kápráztató megjelenésű Swarovski karórákból.

A Swarovski karkötő finom eleganciát sugároz és különleges stílust kölcsönöz bármilyen öltözékhez, a monokróm fekete-fehér együttestől kezdve, az élénk színű ruhákig.

A Swarovski fülbevalók egyszerűek mégis kifinomultak. Válaszd ki az arcodhoz és a ruhádhoz leginkább illőt. A Swarovski fülbevalók között találsz apró bedugós fülit és ragyogó királynőhöz illő függőket, hattyúsat, szívecskéset, virágosat. Csak aztán győzz választani!divatekszerbolt_ekszerek.jpgMeghatározó a minőség

Amikor új divatékszerek vásárlásán gondolkodsz, ne feledd, a minőség két okból is fontosabb, mint a mennyiség. Először is a minőségi divatékszerek sokkal tartósabbak. Inkább legyen egy kiváló minőségű divatékszered, amit bármivel kombinálhatsz, variálhatsz, mint száz olcsó bizsud, amik pillanatok alatt tönkre mennek. Másodszor, minden alkalommal nagyszerűn fogod érezni magad a bőrödben, ha olyan divatékszer van rajtad, ami minőségi, így megérte a befektetést.

A minőségi divatékszer szebbé varázsol, ettől megnő az önbizalmad, határozottabbá válsz és ezáltal sikeresebbé.

Miért pont a Divatékszerbolt.hu?

Mert itt óriási a választék, mégis mindig azonnal megtalálom a tökéletes darabot, mert ha bármiben elakadnék, pillanatok alatt kapok segítséget az oldalon és mert itt mindig találkozom a kedvenc márkáim legújabb kollekciójával. 

Inspirál, tanít és mindenben segít, ami ékszerrel kapcsolatos. Egyrészt a weboldalon olyan információkkal látnak el minket a szakértők, aminek köszönhetően könnyedén eligazodhatunk a hatalmas kínálat láttán. Másrészt a webshop Facebook-csoportjában közelebbről is megismerkedhetünk kedvenc ékszer márkáink kollekcióival, szemügyre vehetjük az új darabokat és számtalan értékelést olvashatunk mások szemszögéből - nem mellesleg a stílusos megjelenéssel kapcsolatban jobbnál jobb tippeket olvashatunk a csoportban.divatekszerbolt_ekszerek_4.jpg

Csatlakozz te is még ma, fotózz, kommentelj és legyél egy támogató, barátságos és inspiráló női közösség tagja!

Így a végére...

Ha már kellően elcsábultál a kínálat láttán, de nem megvenni, hanem inkább ajándékba szeretnéd magadnak a  kiválasztott darabot, akkor bizony itt még ezt is megteheted. Csak bökj a "Kívánság küldése" gombra! Ezt követően az oldal azonnal küld a kívánságodról egy emlékeztető e-mailt a címzettnek, aki ezek után már biztosan tudni fogja, minek örülnél a legjobban. Hát nem szuper dolog?divatekszerbolt_ekszerek.png

A Divatékszerbolt.hu több, mint egy webshop

Múltidézés

A divatékszerbolt gyökerei a 90-es évek közepére nyúlnak vissza, amikor is Petró Ágnes - tulajdonos - többéves rajztanári működése után a képzőművészet szerelmeseként megnyitotta Nagykanizsán a Petró Galériát, ahol főképp kortárs és XX. századi alkotásokkal foglalkoztak. Művészek pártolójaként kiállításokat szerveztek, és kiállításokra jártak. Az ide betérő vásárlók festőkkel, szobrászokkal is találkozhattak, akik így közel kerülhettek az alkotókhoz és így együtt merültek el a művészeti csodákban. Izgalmas időszak volt!

Megismerkedés az ékszerekkel

A képzőművészet mellett a 2000-es évek végén egy új szerelem toppant be Ágnes életébe, az iparművészet egy speciális ága, az ékszerkészítés. Ekkor már magyar iparművészek ékszereit forgalmazták, maguk is készítettek ékszereket, majd megismerkedtek a komolyabb gyártó manufakturákkal és a nagyobb márkákkal. Minőséget és művészeti értékeket szem előtt tartva alakították ki ékszer kínálatukat, melynek legismertebb világmárkái a Pandora,  a Thomas Sabo és a Swarovski.

A Divatékszerbolt.hu nemcsak webshopként működik, hiszen a nagykanizsai galériában személyesen is szívesen vendégül látnak, ahol egy személyes beszélgetés keretében segítenek a hozzád illő ékszer megtalálásában, vagy egy ajándék kiválasztásában.ora-szett-swarovski.jpg

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban... 

Jó vásárlást!

A cikket a DIVATÉKSZERBOLT.hu támogatta.

További információt itt találsz:
https://www.divatekszerbolt.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr816481036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása