Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csatlakozz Magyarország legújabb könyves közösségi teréhez!

2021. április 29. - Antalfy Krisztina

Moobius Idővonal: Minden a könyvekről

Ki ne szeretne egy remek, könyves közösséghez tartozni? Ha most regisztrálsz a Moobius idővonalon, regisztrációddal máris létrejön a saját könyves profilod, amelyet kedved szerint alakíthatsz. Saját oldaladon feltüntetheted kedvenc könyveidet, megoszthatod, mit olvasol éppen, mi az, amit már elolvastál, és melyik könyvekre vágysz legközelebb. A profilodban ráadásul minden befejezett könyv és elolvasott oldal számolódik, így összemérheted másokkal, milyen könyvmoly is vagy igazából. Kell ennél több egy valódi könyvmolynak?moobius_idovonal_1.jpg

Ez azonban nem minden! 

Az elkezdett és befejezett könyveken kívül számos posztfajtát megoszthatsz a Moobius Idővonalon:

  • Írhatsz például könyvajánlót. Tetszett a legutóbbi olvasmányod, és legszívesebben mindenkinek ezt ajánlanád? Vagy éppenhogy borzasztó volt, és másokat meg szeretnél kímélni ettől a csalódástól? Ez a tökéletes felület!
  • Ha tanácstalan vagy, mit olvass legközelebb, kérheted a Moobius közösség más tagjainak segítségét. Használd a "Mit olvassak?" funkciót, írd le, milyen könyveket kedvelsz általában, és várd a segítőkész válaszokat!
  • Indíthatsz szavazást. Nem tudod eldönteni, melyik könyvet add ajándékba gyermekednek? Esetleg érdekel mások véleménye egy általános kérdésben? A szavazás funkció segítségével mindenre fény derülhet!
  • Láttál valakit a metrón olvasni, és megmelengette a szívedet? Legutóbbi utazásod során könyves helyszínen jártál? Oszd meg észlelésként, mások is hadd osztozzanak az örömödben!

moobius_idovonal_2.jpgRáadásul mindezért rangokat is kapsz, amelyek bizonyos célok teljesülése után automatikusan megjelennek az oldaladon. Hogy miért jó rangokat gyűjteni? Mert ha elég ügyes vagy, te lehetsz az egyike a Moobius top bloggereinek!

Felkeltettem az érdeklődésedet? Csatlakozz még ma, és légy te is alapítótagja Magyarország legújabb könyves közösségi terének!

Téged is vár a Moobius Idővonal! 
www.moobius.hu/idovonal

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2116517392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása