Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újra együtt forgat Penélope Cruz és Almodóvar

2021. május 03. - Antalfy Krisztina

47 évesen is bombaformában

Az Oscar-díjas színésznő közel az ötvenhez is elképesztő formában van, alakját sok fiatal lány megirigyelné. Penélope Cruz ezúttal kissé megváltozott külsővel, tőle szokatlan, új frizurával állt modellt a spanyol Instyle magazin legújabb számához. 

penelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot01.jpg

A fotózás és a magazinban megjelent interjú apropóját a spanyol mester, Pedro Almodóvar új filmje adta: melyben ismét múzsája, Penélope Cruz kapta az egyik főszerepet. Madres Paralelas címet viselő mozifilm, egy női hősöket felvonultató melodráma.

A történet a jelenkori Madridban játszódik, és három olyan édesanyán keresztül mutatja be a nők világát, akik ugyanazon a napon hozták világra gyermeküket. Cruzon kívül a másik két főszerepet Aitana Sánchez Gijón és Milena Smit alakítja, mellettük láthatjuk még Rossy de Palmát és Julieta Serranót.penelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot11.jpgA film forgatókönyve a tavalyi karantén alatt készült, melyet egy hosszú próbafolyamat előzött meg. A forgatások azonban mentálisan és fizikailag is megköveteli a gyönyörű színésznőtől, hogy topformában legyen. 

A több mint harminc éve pályán lévő Cruz azonban maradéktalanul teljesítette az elvárásokat, amelyet a spanyol InStyle magazin oldalain most mi is megnézhetünk...penelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot10.jpgpenelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot02.jpgpenelope-cruz-instyle-spain-cover-photoshoot05.jpgForrás:
Instyle.es

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1116521192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása