Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett Millie Bobby Brown és a Pandora új közös kollekciója

2021. június 17. - Antalfy Krisztina

Stranger Things sztárjának kedvencei

A nyár a vidámságról, szabadságról és játékosságról szól. Ebben a szezonban Millie Bobby Brown kiválasztott négy új Pandora Me charmot, amik arra invitálnak, hogy merészen és magabiztosan mutasd meg az egyéniségedet.
high_2021_d_pandora_me_model_02_rgb.jpg

“A Pandora Me a szimbólumokon keresztüli önkifejezésről szól, hasonlóan ahhoz, ahogy a rejtett tetoválásoknak is titkos üzenetük lehet” mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói. “Minden egyes charm végtelen egyedi és személyes jelentést hordozhat a különböző emberek számára.”

high_cmyk_2021_d_pandora_me_sps_01_rgb.jpgViseld a színpompás, mikroméretű függő charmokat együtt vaskos lánc karkötőkön és nyakláncokon a kedvenc nyári viseleteddel kombinálva egy olyan megjelenésért, ami teljes mértékben rólad szól.

A teljes kollekcióért és a nagyfelbontású képekért kattints ide.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1816596126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása