Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy mókás kampány komoly mondanivalóval

2021. június 21. - Antalfy Krisztina

Stella McCartney bemutatta fenntartható őszi kollekcióját

Our time has come - vagyis Eljött a mi időnk! - nevet kapta Stella McCartney legújabb kollekciója, amihez ezúttal is egy igazán egyedülálló kampánnyal rukkolt elő a híres, angol divattervező. A videóban állatok építik újjá Londont, és szabadon, gondtalanul élnek az emberek között, miközben fenntartható luxusdarabokat viselnek. A kollekció nyolcvan százalékban környezetbarát anyagokból készült, vagyis ez a márka eddigi leginkább fenntartható kollekciója.
a21_plp_banner_1232x786.jpg

Az elmúlt évben, részben a korona vírusnak köszönhetően, miközben mi emberek visszahúzódtunk az otthonainkba, a szabadon élő állatok szép lassan visszatértek a kiürült városokba. Ez a példátlan esemény keltette életre Stella McCartney őszi kampányát: melyben ezek a rég látott fajok szabadon élnek, és visszaszerzik élőhelyüket az emberek között, bátran kijelentve: "Eljött a mi időnk!"

„Bár ez a kampány könnyed, én mégis egy komoly kérdéssel akartam foglalkozni: a szőrme használatának megszüntetésével – nyilatkozta a tervező. –  Akár itt, az Egyesült Királyságban értékesítik, akár globálisan használják, a barbárság nem ismer határokat, mindez kulcsfontosságú kérdés életem azon küldetéséhez, hogy lelkiismeretet vigyek a divatiparba.” Az Adidasszal is együttműködő Stella McCartney termékeiben 2001 óta nem használ bőrt, tollat vagy szőrmét.

A kollekció 80% -ban környezetbarát anyagokból készül, ami a brit divatház eddigi legfenntarthatóbb kollekciója lett.

stella6.jpg

Itt Te is beszerezheted online a kollekció darabjait.

Forrás: Fashion United 
Fotó: 
Stella McCartney

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr216601304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása