Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Van 6 perced a szépségedre? FOREO tippek, nyárra

2021. június 22. - Antalfy Krisztina

A FOREO professzionális, napi bőrápolási rutinja csak ennyi ideig tart!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy időhiány miatt megint elmaradt a napi szépségápolás rutinod! A svéd FOREO cég kifejlesztett egy olyan szépségápolási programot, amitől a fürdőszobád professzionális szépségszalonná változik minden nap, mégsem kell órákat ott töltened!foreo_ufo_2_home.jpg

Csak 1 perc a LUNA 3 készülékkel és tökéletesen tiszta lesz a pofid!

A szépségápolás és a bőrápolási rutin első alappillére a finom, de nagyon alapos arctisztítás. A 16 fokozatú T-Sonic pulzálás, valamint a hosszabb, puhább szilikon sörték együtt egy mélyebb, de mégis gyengéd tisztítást biztosítanak. És jöjjön egy kis háttérinfo: az arctisztító készülék a hámrétegben felhalmozódott méreganyagok (sminknyomok, faggyúfelesleg, finom részecskék és elhalt sejtek) akár 99,5% -át is el tudja távolítani. Idővel az arcszín is frissebb lesz és a bőr textúrája finomodik. Ha ezt kipróbálod, már nem akarsz az ujjaiddal pattit nyomkodni… A LUNA 3 szilikon kefe elődjeihez képest nagyobb tisztítófelülettel, hosszabb és lágyabb sörtékkel, valamint szélesebb - feszesítő és masszírozó - programválasztékkal rendelkezik, amit a FOREO For You mobilalkalmazással hozhatunk működésbe. Ezzel az eszközzel garantáltan szépségápolási rutinunk következő szintjére léphetünk!
foreo_luna_3_lifestyle.jpg
3 perc a BEAR-rel a kontúros arcélért!

Arcunk 43 izomból áll, a nyakban pedig 26 izom van. Hitted volna, hogy ezek az izmok feszesíthetőek? Ahogy egy fitneszedzésen, hasonlóan megdolgoztathatjuk ezeket is. A FOREO BEAR arcfeszesítő készülék a mikroáramos technológia 5 intenzitását és a T-Sonic pulzációt használja a feszesebb hatásért és az arckontúrok kiemeléséért. Segít csökkenteni a ráncokat és egyben ápolja is az arcbőrt az állon, orcákon, nyakon és a homlokon! És ehhez mindössze 3 percre van szüksége! Neked is van ennyi időd, hogy kezelésbe vedd a rakoncátlan ráncokat?
bear_mint-lifestyle-3_1.jpg
Két perc az UFO 2-vel és a bőröd pihe puha lesz

A repülőcsészalj formájú UFO 2 két-perces arckezelő eszköz használatával az arcmaszkok hatóanyagai is sokkal mélyebbre jutnak a bőrödbe. Hogyan csináld? Helyezd az aktív hatóanyagokkal átitatott FOREO maszkot a készülékre, ezután pedig válaszd az arcbőrödnek megfelelő kezelést! Alkalmazd a LED fényterápiát 8 féle fényhatással, mely jótékonyan ápolja bőröd, az apró ráncokat pedig is kisimítja és serkenti a kollagén termelést. A termoterápia funkcióval egy 45°C-os hőterápiás kezelést kaphatsz, csak úgy, mint egy professzionális szépségszalonban, csak most az otthonod kényelmében! Szenzációs krioterápiás programjával -5 fokra lehűti magát a kis UFO, ezzel a kezeléssel a pórusok mérete csökkenthető, de lehúzza az arcpuffadást is egy szabadabb nyár esti partizás után.

Nagyon úgy néz ki, hogy a FOREO készülékek lehetnek hű társaid az otthoni, de mégis professzionális, szalon szintű szépségápolásban, hogy egészséges és fiatalos, ragyogó bőrödet sokáig megőrizd. Végre indulhat a nyári fesztiválozós, koncertezős, partizós időszak, mert lesz otthon a fürdőszobádban egy kis csoda csapat, a FOREO beauty készülékei, amik gyorsan és hatékonyan bevethetők a bulizásban kissé megfáradt bőrödön…

A FOREO a látványos eredmény elérése céljából azt javasolja, hogy a LUNA 3 készüléket naponta, a BEAR-t hetente ötször és az UFO 2 intelligens maszk készüléket hetente háromszor használd!

A FOREO készülékei megvásárolhatóak a Notino.hu weboldalán.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7716601400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása