Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Előrendelhető Paulo Coelho 2022-es naptára, Az egyszerűség

2021. június 23. - Antalfy Krisztina

Egyszerűség – Naptár 2022

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.
pexels-photo-2068159.jpeg

Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is kezdeményeznek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.

Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.unnamed_109.jpgA szerzőről:

Paulo Coelho könyveit 83 nyelvre fordították le, és több mint 170 országban, több mint 320 millió példányban adták el. 1998-ban megjelent regénye, Az alkimista több mint 85 millió példányban kelt el, és Malála Júszafzaitól kezdve Pharrell Williamsig rengetegen idézik. Tagja a Brazil Irodalmi Akadémiának, és megkapta a Francia Köztársaság Becsületrendje kitüntetést. 2007-ben ENSZ békenagykövetnek jelölték.
unnamed_1_64.jpg
Terjedelem: 264 oldal
Ár: 4499 Ft
Tervezett megjelenés dátuma: 2021. július 1.
A naptár előjegyezhető itt.
A szerző további köteteit itt találod.

Honlap:
coelho.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1416602344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása