Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nézz bele Enyedi Ildikó új filmjébe

2021. július 01. - Antalfy Krisztina

Elkészült A feleségem története előzetese

Elkészült az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története előzetese. A szenvedély labirintusába invitáló fordulatos, sodró tempójú film férfi főszereplője Gijs Naber holland színész, női főszereplője pedig a világhírű Léa Seydoux. A feleségem története világpremierje július 14-én Cannes-ban, a világ legnagyobb presztízsű, A-kategóriás filmfesztiváljának versenyprogramjában lesz. Enyedi Ildikó filmjét szeptember 23-ától vetítik a hazai mozik a Mozinet forgalmazásában. 
4jnwl4yw.jpeg

Tovább

10.000 megrendelésnél jár az új Nissan Qashqai Európában

A Nissan vadonatúj Qashqai Crossovere még épp csak, hogy megjelent a bemutatótermekben, de a vásárlói megrendelések már meghaladták a 10.000 darabot Európában. A Nissan ikonikus Crossoverének harmadik generációja februárban került bemutatásra és most érkezik az európai kereskedésekhez. A Nissan gondosan kivitelezett bevezető stratégiájának köszönhetően a vásárlók már virtuálisan megismerhették a Qashqai új platformját, fejlett elektromosított hajtáslánc-opcióit, valamint kényelmi és biztonsági tulajdonságait.
uj_nissan_qashqai_1.jpg

Tovább

Hamarosan mozikban az új magyar romantikus vígjáték

Véget ért a Nagykarácsony forgatása

Befejeződött Tiszeker Dániel új alkotása, a NAGYKARÁCSONY forgatása. A januárban indult 41 napos munka a járvány miatt a márciusra tervezetthez képest végül most ért véget. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő romantikus vígjáték forgatásában 30 hivatásos tűzoltó és több mint 60 színész – köztük 22 gyerekszereplő – vett részt. A mozivásznon többek között olyan nagyszerű művészeket láthat majd a közönség, mint Ötvös András, Zsigmond Emőke, Scherer Péter, Pokorny Lia, Rujder Vivien, Szabó Kimmel Tamás, Csuja Imre és Szerednyey Béla. A film a tervek szerint november 25-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.
tiszekerd_zsemoke_oandrascopyright_erd_lyi_g_bor_kisebb.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása