Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Már nálunk is elérhető az amerikaiak kedvence

2021. augusztus 11. - Antalfy Krisztina

Először kerül a magyar polcokra készre sült streaky bacon

Amerikában már nemzedékek óta közkedvelt, most nálunk is meghonosodhat a készre sült bacon szelet azaz az American Streaky Bacon. Az ínyenc szalonnaszelet sok recept elengedhetetlen kelléke, ám eddig nem volt kapható fogyasztásra kész verzióban.
pexels-photo-3838632.jpeg

Ki ne szeretné olykor otthon is elkészíteni éttermi kedvenceit?

A kézműves hamburger, a különféle gazdag saláta alapú fogások és club szendvics variációk Magyarországon is népszerűek. Az otthoni ínyenc hamburgerkészítés trendjét a hiper- és szupermarketek is lelkesen kiszolgálják, így már kifejezetten erre a célra készült zsemléket, szószókat, félkész hamburgerpogácsákat, salátákat gazdagító krutonokat is könnyedén találunk a nagyobb élelmiszerboltokban. Ebben a választékban idén nyártól a készre sült, vakum csomagolt, azonnal fogyasztható bacon is elérhető.

Az American Streaky Bacon, 100 százalékban prémium oldalszalonnából készült sült bacon szelet, ami füstös, autentikus, amerikai ízt idéz a tányérunkra. Hasonló termék eddig csak a vendéglátóipari felhasználók számára, nagy mennyiségben volt beszerezhető, de mostantól végre a családi konyhában is könnyedén elérhető.
gierlinger_st_02_mozes_anita.jpgAz újdonságot Magyarország piacvezető bacongyártó vállalkozása, a Tamási-Hús Kft. fejlesztette és gyártja. Az ő nevükhöz fűződik többek közt a Gierlinger Premium Bacon márka is, amely számos versenyben és összehasonlításban végzett már az élen. Az új American Streaky Bacon alapanyaga ugyanaz a magas minőségű, Magyarországról és az EU-ból beszerzett császárszalonna, amit a cég többi bacon termékében is megtalálhatunk.

Mire használhatjuk?

Szinte nincs olyan, amit ne tehetne finomabbá a Gierlinger American Streaky Bacon. Ajánlják hamburgerekhez, szendvicsekhez, salátákhoz, tojás mellé, de a rakott és göngyölt ételek tökéletes kiegészítője is lehet. Az igazi amerikai életérzéshez a vastagabbra sütött, juharsziruppal leöntött palacsinta tetején is ott a helye. Kiváló választás piknikhez vagy utazáshoz összeállított csomagokban, mártogatós szószokhoz is jó választás vagy egy gyors ebéd része is lehet a munkahelyen vagy az iskolában. Ízlés szerint melegíthető serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben, de kibontás után azonnal fogyaszthatjuk szobahőmérsékleten is.
gierlinger_st_47_mozes_anita.jpgA most piacra kerülő kiszerelés 8-9, nagyjából 10 cm-es szeletet tartalmaz, ami elegendő egy család vagy kisebb baráti társaság számára készülő fogáshoz kiegészítőként vagy önmagában 1-2 adagként. Ez a tálalási alapon számított csomagolási mennyiség segít a konyhai felesleg csökkentésében is, segít visszaszorítani az élelmiszerpazarlást.

Sütés hozzáadott zsiradék nélkül

A baconszeletek sütése, a Tamási-Hús Kft speciális gyártósorán, két teflon szalag között történik a sült bacon saját zsírjában, hozzáadott zsiradék nélkül készül el. Az alapot biztosító sertés császárszalonna kizárólag a sótól és a bükkfa füstöléstől nyer zamatot: nincsenek benne ízfokozók, nátrium glutamát, térfogatnövelők és hozzáadott cukor sem.

forrás: Gierlinger / Mózes Anita
Premium bacon

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9616656866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása