Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jennifer Aniston visszarepít minket a varázslatos ’70-es évekbe

2021. augusztus 12. - Antalfy Krisztina

Szexi címlapfotón a színésznő

Már 27 éve annak, hogy a Jóbarátok első epizódja a képernyőkre került, ám a sorozat azóta is töretlen népszerűségnek örvend, ahogy a gyönyörű, 52 éves Jennifer Aniston is. A színésznő kifogástalan alakját ezúttal az amerikai InStyle magazin szeptemberi lapszámában mutatta meg a rajongóknak, a végeredmény pedig egyszerűen tökéletes.67adb90e91e17b26d0fc8f7374837a59.jpgMichael Kors body, szoknya és öv, Sewit Sium karperec, Haute Victoire gyűrű.
kép: Emma Summerton/Dawes+Co.

Jennifer Aniston a ’70-es évek fazonjaiban is remekül néz ki

A színésznő legújabb képein feleleveníti a hetvenes évek elbűvölő divatirányzatait, változatos sziluetteken, etno mintákon és kötött darabokon keresztül. A divatlap a régi elképzeléseken alapuló ruhadarabokat új köntösbe öltöztetette. A lenyűgöző fotósorozat mellett egy gazán érdekes interjút is olvashatunk színésznővel, aki még azt is megosztotta az olvasókkal, hogy mennyire nehezére esik a pózolás a vörös szőnyegen.pri_193162535.jpg

kép: Emma Summerton/Dawes+Co.

Az egyik fotón egy mesés fehér összeállítást visel a színésznő. A Michael Kors kreáció szinte mindenét takarja, Jennifer csupán az elképesztően formás lábait villantja meg.image_1.jpgMissoni csíkos overál, Lisa Eisner fülbevaló, Sewit Sium gyűrű, Alberta Ferretti öv, Versace kabát (a padlón).
fotó
: Emma Summerton/Dawes+Co.

Jennifer Anistont Emma Summerton fotózta az amerikai InStyle magazin szeptemberi számához. Julia von Boehm stylist válogatta össze a színésznőnek a retró stílusú kreációkat, aki főként a Michael Kors, Alberta Ferretti, Chloé és Missoni darabjait viseli. Frizuráját Chris McMillan fodrász készítette. A hetvenes évek eklektikus hangulatát pedig Robert Doran teremtette meg a bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel.image_2.jpgGucci kabát, nadrág és cipő, St. John top, Carolina Bucci sál.
fotó
: Emma Summerton/Dawes+Co.

Neked hogy tetszenek a képek?

image_4.jpgChloé ruha, Haute Victoire nyaklánc, Lisa Eisner észerek.
fotó: Emma Summerton/Dawes+Co.

A teljes interjút itt olvashatod el:
Instyle.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1216657534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása