Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Évfordulós kapszula kollekcióval lepte meg rajongóit MK

2021. augusztus 16. - Antalfy Krisztina

Michael Kors a márka 40. évfordulójának alkalmából piacra dobta újragondolt kapszula kollekcióját. A 15 darabból álló MK40 Reissue kollekció különlegessége, hogy mindegyik ruhadarab egy QR-kóddal van ellátva, ami egy külön oldalra irányítja a vásárlókat, akik itt számtalan plusz információval gazdagodhatnak a ruháról, valamint archív fotókat, videókat és egyéb anekdotákat ismerhetnek meg a márkával kapcsolatosan, mindezt természetesen az amerikai divattervező tolmácsolásában. michael-kors-mk40-reissue-capsule-5-zee4chsf-2021-08-12.jpg

A kapszulakollekció különlegessége, hogy minden egyes darabnak egyedi története van, amelyek sokszor valamilyen sztárhoz vagy szupermodellhez kötődnek, köztük Madonnához, Cindy Crawfordhoz vagy Giselle Bündchenhez.

„Az MK40 Reissue Capsule egyszerre ötvözi az időtlen divatot, a modern technológiát és egy kis történetmesélést. Amikor beolvassuk a QR-kódot, kapcsolatba kerülhetünk a ruhadarab történetével, és a szekrényünkben lesz egy darabja ennek a történetnek” – mondta a 2021 őszi/téli kollekció közleményében Michael Kors.

Az újragondolt kollekcióban egyszerre találunk elegáns munkahelyi szetteket és csillogó estélyi ruhákat, ugyanakkor olyan ikonikus darabokat is, mint pl., ami az 1991-es őszi/téli bemutató kifutóján debütált Gail Elliott brit modellen. És természetesen nem hiányozhat a skarlátvörös, lakkbőr kabát sem, amit eredetileg Cindy Crawford viselt 1991-ben, harminc évvel később pedig Bella Hadid lejtett benne végig a kifutón.

További képek a kollekcióról:
michael-kors-40th-anniversary-2-znngwh91-2021-04-21.jpgmichael-kors-mk40-reissue-capsule-2-abdgvqpr-2021-08-12.jpgmichael-kors-mk40-reissue-capsule-3-uyaijtbc-2021-08-12.jpgmichael-kors-mk40-reissue-capsule-4-8niwfmm2-2021-08-12.jpgképek: Michael Kors by Janice Yim

Forrás:
Fashionunited 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1616661940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása