Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Less bele a koppenhágai divathét izgalmas világába

2021. augusztus 17. - Antalfy Krisztina

A legjobb utcai szettek egyenesen északról

Ha azt gondolnád, hogy Skandinávia kizárólag a Volvo márkájú autóiról, az ABBA zenekarról vagy az oly közkedvelt IKEA üzletláncáról ismert, akkor most itt az ideje, hogy Te is megismerd a dán főváros legstílusosabb gyöngyszemeit, akik bebizonyították, hogy bizony az északi régióban is érdemes néha szétnézni, hisz a koppenhágai fashion week számtalan izgalams és érdekes inspirációt tartogat a divatrajongók számára.
copenhagen_fashion_week.jpg

Idén augusztus 9-12. között tartották az iparág legfenntarthatóbb eseményét, a koppenhágai divathetet, ahol többek között a Ganni, a Rodebjer és a Mother of Pearls is bemutatta a 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját. A rendezvény 2023-ra azt a célt tűzte ki maga elé, hogy elérjék a teljes hulladékmentességet.

A skandináv városok már évek óta nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre.Koppenhága pl. Európa legzöldebb városa, hisz a tengerparton szélturbinák állnak, a lakososk itt fogyasztanak a legtöbb bioterméket az európai városok közül és autó helyett mindenhová  kerékpárral közlekednek.

S bár a koppenhágai divathét még nem olyan híres, mint a párizsi, a milánói vagy a New York-i, az elmúlt években egyre több figyelmet kap a közösségi médiának, ill. az ottani divat bloggereknek és influenszereknek köszönhetően.nevtelen_99.pngkoppenhagai_divathet.jpgfotó: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_2.jpgfotó: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_3.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_4.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_1.jpgkép: Acielle / StyleDuMondekoppenhagai_divathet_6.jpgkép: Acielle / StyleDuMondekoppenhagai_divathet_5.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_7.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde

koppenhagai_divathet_2_1.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde
koppenhagai_divathet_8.jpgkép: Acielle / StyleDuMonde

Forrás:
https://copenhagenfashionweek.com/
https://www.instagram.com/cphfw/
VOGUE 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8816661978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása