Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

575 lóerős és gyönyörű: Itt a tökéletes Range Rover Sport SVR

2021. augusztus 24. - Antalfy Krisztina

Az SV Bespoke által megalkotott Range Rover Sport SVR Ultimate kiadás exkluzív színkombinációkkal és dekorrészletekkel teszi még különlegesebbé a Land Rover leggyorsabb, legnagyobb teljesítményű szabadidőjárművét. A Special Vehicle Operations (SVO) elkészítette a Range Rover Sport SVR különkiadását, amelyet az első ízben alkalmazott, szilárd üvegszemcsékkel kevert fényezés tesz kivételesen látványossá.lr_sv_rrs_ultimate_release_240821_01.jpg

Az exkluzív színkombinációkat és azokkal harmonizáló belső dekorrészleteket felvonultató Range Rover Sport SVR Ultimate limitált széria révén még látványosabbá vált a Land Rover modellcsaládjának leggyorsabb, legnagyobb teljesítményű tagja.

Az 575 lóerős modell az SV Bespoke részleg által megvalósított különkiadása háromféle, kézzel kivitelezett színben rendelhető; ezek közül kettő – az új Maya Blue Gloss és Marl Grey Gloss árnyalatok – kizárólag az Ultimate szériához áll rendelkezésre. Ezek alaprétegébe intenzív fényvisszaverő képességű, apró fehér üvegszemcséket kevertek, ami a csillagos égboltot idéző ragyogást eredményez. A kevésbé feltűnő megjelenést kedvelő ügyfelek számára kínál kedvező alternatívát a harmadik opció: a Ligurian Black Satin fényezés. Mindhárom karosszériaszínhez Narvik Black kontraszt tető társul.lr_sv_rrs_ultimate_release_240821_03.jpgAz SV Bespoke részleg munkatársai a legapróbb részletekre is odafigyeltek. A motorházfedélen és a csomagtérajtón elhelyezett, fekete Range Rover felirat recézett kivitelű, exkluzív kontrasztos Fuji White szegéllyel; utóbbi a kerékív-toldatok díszítőelemeiben is visszaköszön.

A Range Rover Sport SVR minden idők leggyorsabb, legdinamikusabb és legerősebb Land Rover modellje. A második generációs típust a kompresszoros 5.0 V8 Supercharged motor 575 lóerős, 700 Nm forgatónyomatékú változata hajtja. Az SVR álló helyzetből mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 283 km/óra.lr_sv_rrs_ultimate_release_240821_08.jpgAz SV Bespoke részleg munkatársainak kézműves szakértelme az utastérben is tetten érhető. Az ajánlott Ebony és Cirrus kivitelű belső térhez olyan különleges részleteket kínálnak, mint a B-oszlopokat díszítő, egyedi kivitelű, krómozott SV Bespoke emblémák, a kormányra integrált, feketére eloxált fém sebességváltó karok, vagy az Ultimate Edition megvilágított küszöbdíszlécek. A kivitel részét képezik a dombornyomott SVR felirattal díszített, könnyített Performance sportülések is, Windsor bőr és kontrasztos Suedecloth kárpitozással.

Az új SVR Ultimate különkiadás nyilvános premierjére a szeptember 1-5. között, Angliában, a Blenheim kastélyban megrendezésre kerülő Salon Privé kiállításon, a Special Vehicle Operations standján kerül sor. A modell augusztus 24-től világszerte megrendelhető.lr_sv_rrs_ultimate_release_240821_02.jpg

További információ:
Range Rover

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8516674946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása